ѕєη вєηι уєηмє∂ιη cüηкü вєη ѕєηιηℓє ѕαναşмα∂ιм

Konu sahibi son olarak 2361 gün önce görüldü
1532144_10151958970148183_75950919_n.jpg

O kadar farklıydık ki birbirimizden. Sen kendini kazanmak uğruna, ben, beni kaybetmek pahasına sevmiştim. Ben yolunu yolum yapmıştım, sen geçerken uğramıştın. Hak ettiğim aşkın sen olmadığını biliyorum artık. Ama sen olmasan bunu hiç anlamayacaktım. Teşekkürler adamım!

Ama ben en çok şeyi
En kısa zamanda sana söyledim..
Yalnız sana.

... / Özdemir Asaf

Güzellik, bakmayı bilen gözdedir sevgilim. Artık kendime layık olanı seçebiliyorum sayende. Bir insanın gözlerine bakıp, kalbini görebiliyorum her seferinde. Eskisi gibi değilim. Neden mi senden çok öndeyim? Herkesin dünyası kendi gördüğü kadardır sevgilim. Sen hep önüne bakarken, ben uzakları ezberledim. Sen olup bitenlerle ilgilenirken, ben olmayanın izindeydim.
Çivi çiviyi sökermiş, yalnızlığı kanatan hüzünlü şarkılar, yalnızlığa iyi gelirmiş. İşte ben bu şekilde hayata ka...
rşı direndim. Keşke bana akıl vereceğine aklımı alacak kadar beni sevseydin. Ben bir çocukluk edip büyüdüm işte! Sen büyümüşsün ama doğmamışsın bile.
Ben, senin doğrundum sevgili. Ötekiler gelip geçerdi. Sen doğru olanı değil geçerli olanı seçtin. Terk etmek kazanan olmaya yeter zannettin.
Bana, bir veda busesi bırakıp gittin; bak şimdi yerini başkaları aldı. Bu aşkın vebası sende, busesi bende kaldı. Seçtiğin yolda sana mutluluklar diliyorum. Unutmak alışmaktır. Unutursun demiyorum... Ama alışacaksın biliyorum.
*Bukre*

Unutma ! Baharda kışı, kışında baharı özler insan.
Ne uzaksa onu özler..
Kavuşmak mı ? Boşver..
Bazı şeyler yokken güzel...

- Özdemir ASAF

Aşka aşık olan, senden daha iyi sevene satar seni.

K.Tazeoğlu

Oysa ben akşam olmuşum, Yapraklarım dökülüyor usul usul. Adım sonbahar...

Geri