ѕєη вєηι уєηмє∂ιη cüηкü вєη ѕєηιηℓє ѕαναşмα∂ιм

Konu sahibi son olarak 2361 gün önce görüldü
1379427_10151922477113352_387211339_n.jpg

sizde fazla mavi var mı,
fazla bir gökyüzü,
fazla bir cumartesi,
fazla bir gülüş?
sizde fazla bir hayat var mı?

Olur da birgün mesafeleri aşıp, bana gelirsen..!
Yüreğinde rengarenk açan Aşk ile gel..!

- Şems i Tebrizi

Sevmek duâ etmektir belki de
kimseler duymadan
bilmeden
s e s s i z c e . .

1383054_521158187975697_1888616053_n.jpg

Başlık çok hoş.

Keşke her insan zerre iplenmediği halde,kendini kaf dağında görecek kadar mal olmasa :icon_wink: Bunu anlatmak istemiş sanırım başlık.

Keyifli paylaşımlar.

Başlık çok hoş.

Keşke her insan zerre iplenmediği halde,kendini kaf dağında görecek kadar mal olmasa :icon_wink: Bunu anlatmak istemiş sanırım başlık.

Keyifli paylaşımlar.

Öyle diyemediği için kibar dille anlatmış :p Teşekkürler :cici:

Şeker gibiyimdir ha! Başkalarına mutluluk vermek uğruna erir giderim. Zerre gocunmam bundan. Sevmeyen ne demek istediğimi bilemez. Vallahi billahi kimse senin uğruna
benden daha güzel ölemez.

Kahraman Tazeoğlu

Çok acayip bir şey. Hani bir yanın, çok önemli bir yanın hep eksik gibi.. Hayattasın ama nefes almıyormuşsun gibi..

- Özledim seni…

Sen yeter ki içinden de olsa bir seni seviyorum de benim kulaklarım çınlasın kafi..

- Cemal Süreya

Gerçekten seviyorsan eğer: 'Ben senin için her zorlukla savaşırım" deme. 'Senden gelen hiçbir şey zorluk değildir' de.

"Güven" erkeklere verilen bir isimdir sadece. Hiçbir duygu güven kadar yüce değildir. Bana güven derler mesela... Hiç düşünülmez mi ki, güven alınmaz verilir. Sen tavrınla, yaptıklarınla karşındakine verirsin o güven denen mereti. Yoksa biri sana "Bana güven" dedi diye oluşmaz o his.
Bana kalırsa güvenmek sevmeye, aşık olmaya yüz basar. Istersen aşkından geber güven olmadıktan sonra o aşk ölümü tadmaya mahkum.
Bizi yara bere içinde bırakanlar "Bana güven" diyenler değil miydi?
Diyeceğim o ki; güven yoksa arada aşkından gebersen bile çıkma o yola...

Üç nokta aşktır...
Her nokta gizli bir Ahtır!...
Seviyorum deyip haykıramamaktır...
Boğazda düğümlenen iki çift sözdür...
Dilin lal, gönlün melal olduğu andır......

Gözlerden süzülmeyen iki damla gözyaşıdır...
Hissedilen fakat bir türlü yazılamayandır...
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı andır...
Üç nokta; bitmeyendir bitemeyendir...

Hz.Mevlana

Yatağına, yemeğine ondan bir şeyler sinmiştir, o şimdi nerede diye düşünürken acırsın kendine..bir sokaktan çıkıp diğerine yanında sen olmadan geçmiştir, gece az uyumuştur, uykusuzdur. Sensizdir üstelik, ince giyinmiştir.. Belki de o da sevmiştir seni üşümüştür, ondan söyleyememiştir.. Şehir güne bir sevgili az girmiştir. Belki de şehir bir göz yaşına daha girmiştir. Doğum günü gelip geçmiştir. Sen çok özlemişsindir, o hiç sevmemiştir.

Geri