Zayiflamak icin

Konu sahibi son olarak 645 gün önce görüldü
Ya burada zayiflamak icin yaptiklarimizi paylasalim.
Hergun yeni bir bilgi olsun mumkunse.

Ilk bilgi benden :) kirmizi pul biberi bir kase yogurda bolca dokun ve her aksam yiyin ama lutfen ihmal etmeyin inanilmaz faydasini goreceksiniz?

Sizlerinde yaptiklarini alalim:₩

21 kilo verdim bu yıl hiç bir şey yapmayarak.Daha doğrusu bilinçli bir şey yapmayarak.
Babamın ciddi bir hastalığa yakalanması,O dönem ki ciddi bir sınav stresim,ciddi sorumluluklarım çok ciddi ailevi problemler iştahımı kesti çok kez.5 ay burada da bulunmadım o dönem.
Onun dışında her gün 2-3 saat yürüyüş yaptım.At biniciliği de yaptım.Çoğu yere yürüme gittim. Biraz fitness falan derken de şu an oldukça fitim :)

21 kilo verdim bu yıl hiç bir şey yapmayarak.Daha doğrusu bilinçli bir şey yapmayarak.
Babamın ciddi bir hastalığa yakalanması,O dönem ki ciddi bir sınav stresim,ciddi sorumluluklarım çok ciddi ailevi problemler iştahımı kesti çok kez.5 ay burada da bulunmadım o dönem.
Onun dışında her gün 2-3 saat yürüyüş yaptım.At biniciliği de yaptım.Çoğu yere yürüme gittim. Biraz fitness falan derken de şu an oldukça fitim :)

21 kilomuu:nee:
Yani ozurdileyerek ogrenmek istiyorum kactan kaca dustun sen :nee: ayrica babana cok gecmis olsun ins iyilesmistir :s: iyilesmediyse acil sifakar dilerim

Uzgun olmak benim istahimi kesiyor biraz fazla kilo verdim bu sene. Zayiflamak icin asla bogazdan kesmeyin bence . Yediginiz kadar hareket etseniz bence sorun ortadan kalkar .)

Oncesi ve sonrasi goruntusu istiyoruz boyle olmaz :asd:

3 haftada 6 kilo verdim turkiyedr..köy yeri malum heryere yuru hep bir is bir telas.gunde 2litre su ictim..

genelde 5den sonra sadece su icerim..sekerli yicek iceceklerden usak durulursa belirli bir sure sonra kilo veriyor insan

Fil gibi su iciyorum ben xd
Spor yapiyorum, en az 1 saat yuruyorum nadiren de yuzuyorum. Ara ogunlerime dikkat ediyorum. Yemek yemedigimle un yapmis insanim zaten xd Normal insanin yediginin yarisiyla doyup kalkiyorum sofradan.
Gel gelelim kiiiiiii ben o kadar seyapmama ragmen o pislik ibre kilini kipirdatmiyo xd

Onerileri takip ediciim ben de, tskler .p

Ayricaaa sizi paten yapmaya davet ediyorum ne kadar kalori yag varsa def ediyor .p

Ve gercekten her sabah maydonoz ve limonlu su icin onu geceden kaynatin tencerede kalsin sabah luk luk icin

Gece yatmadan once yenilen yogurt pul biber karisimina limon da eklerseniz guzel olur .p
Zayiflarken bile yiyen insanlar cok sirin xd

Ya sporunuzuda yapin :p squash oynama imkaniniz var ise muhtesem olur

Yemek yemeyin tek çözüm.p

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

21 kilomuu:nee:
Yani ozurdileyerek ogrenmek istiyorum kactan kaca dustun sen :nee: ayrica babana cok gecmis olsun ins iyilesmistir :s: iyilesmediyse acil sifakar dilerim

92 kilodan 71 kiloya düştüm.
Teşekkür ederim, çok sağ ol :)

Waterlelie öncesi sonrası fotoğrafı çekecek kadar mesut değildim o aralar :D Şu an iyi çok şükür pek çok şey :)

Sekeri tamamen cikarin hayatinizdan.
Sade turk kahvesi tuketin. Aksam yemeginden sonra mutlaka icin

Geri