Zayıflama Çayı İçti Hamile Kaldı

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Zayıflama çayı içti, hamile kaldı
Zayıflama çayı içen 26 yaşındaki kadın doğum kontrolü hapı kullanmasına rağmen hamile kalınca şok oldu.

Mamamia.com.au'nun haberine göre 26 yaşındaki Naomi ve erkek arkadaşı 2 yıldır birlikteydi ve iki ayrı kira ödememek için aynı eve taşındılar.
Pek çok kişinin kullandığı bir zayıflama çayını 6 aydır kullanan ve kilo vermek isteyen Naomi'nin hayatında bir anda beklenmedir bir gelişme yaşandı.
Doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile olduğunu öğrenince şok olan Naomi, zayıflama çayının yan etkilerini araştırdığında bu tür çayların doğum kontrol ilaçlarını etkisiz bırakabileceğini öğrendi.
Kendisi gibi başkalarının da olduğunu öğrenen Naomi,bu kadar önemli bir bilginin çay paketinin üzerinde neden yazmadığı konusunda olduça kızgın.
Milliyet

Al işte bide hamile kalırsa görsün zayıflamayı.

ya başlığa bakınca bende sadece çayla oldu sandıydım :T:

Ilacı kım onermıs, kafasına gore mı kullanmıs, doktor verdıyse bılgılendırmemıs mı kadını? Prospektuste yazmıyor mu yan etkıler, hıc mı merak edıp okumamıs?

Kekik çayı da ayni etkiyi yapiyor

Jan Dark Hakaret etmeyelim lütfen, sismanlar sevisemez mi !!! Bir tek Biscolata erkekleri ve Victoria's Secret kizlarina mi zimmetli sevismek.....
.

26 yaşındaki Naomi ve erkek arkadaşı 2 yıldır birlikteydi ve iki ayrı kira ödememek için aynı eve taşındılar.
hey dostum..ben de levent'le kira paylaşmak için 1 yıl birlikte yaşadım.ama birbirimizi hiç hamile bırakmadık

ilişki ağnında çayını yudumlayıp iş bittikten sonra içseymiş ya ertesi gün hapını adındanda anlam çıkaramamış ayrıca zaten ilişki anında 1000 lerce kalori yakıo çaya ne gerek var zayıflamak için

ay hap kullanan hamile kalmıyo sanki
ama öyle bi haber yapmış ki ajans
ben de temas neyim olmadan çay içip gebe kaldı sandım :s

Hiç bir doğum kontrol yöntemi yüzde yüz güvenilir değil. Bunu bilerek daha dikkatli olacaksın

Kekik çayı da ayni etkiyi yapiyor

Jan Dark Hakaret etmeyelim lütfen, sismanlar sevisemez mi !!! Bir tek Biscolata erkekleri ve Victoria's Secret kizlarina mi zimmetli sevismek.....
.

haklısın harunabi aslında ben kafamdaki espriyi yazıya dökemedim sana katılıor ve okuyup kibar dille uyardığın için teşşkür :hi:

Geri