Zayıflama Ayakkabısı Zayıflatır mı?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 896 gün önce görüldü
Zayıflama ayakkabısıyla zayıflamak için herhangi bir diyete ya da bir içeceğe ihtiyacınız olmamaktadır. Yapmanız gereken tek nokta yürüyüşe giderken ya da herhangi bir gezmeye giderken zayıflama ayakkabısı giymeniz olacaktır. Zayıflama ayakkabınızı giyerek yürüdüğünüz de normal kilo kaybının 2 katını sağlayacak ve böylece de daha hızlı zayıflayacaksınız.
Zayıflama ayakkabısının ne vücuda ne de ayaklara herhangi bir yan etkisi yoktur. Sadece yürüyüş esnasında 2 katı fazla kalori harcanmasına yardımcı olarak hızlı zayıflamayı sağlar.

Ben pek inanmıyorum var mı bu yöntemle zayıflayan biri ya da tanıdığı ? :D

Deneyen yada bilen varsa söylesin :D Öncelik boğazı tutmakta bunu basarmadıkca hiçbi yöntem fayda etmez sanmıyorum.:D

Sabah akşam dürüm ye ayakkabıdan zayıflatmasını bekle

Ya arkadaslar inanmayin sunlara, hicbiri zayiflatmiyor onlarin :p Gidin, yuruyus yapin spor yapin biraz da az yiyin zayiflarsiniz:)

evet zayıflatıyor spor yaparsan normal ayakkabıya gore daha etkılı

Boy uzatma ayakkabisi boy uzatir mi ?

kendi kendine zayıflatmaz
ama sen kendi kendine
zayıflayabilirsin

evet zayıflama ayakkabısı giyip yürüyüş ve koşu yaparsanız zayıflatıyor :p

zeytin yağlı ayakkabı tüketin, zayıflatmasa bile şüşkolatmaz

Zayıflama ayakkabısından edindim ben. 3 kilo aldım. Satıcıya ulaştım. Son 1 ayda neler yaptığımı sordu ve söylediklerime cevaben "Malak gibi yatmışsın, ayı gibi yemişsin dua et 3 kiloyla kalmışsın kalk az hareket et." dedi. Haklı adam.​

bogazına sahip cık zayıflarsın kekem.
hamur işi
şeker
tuz bunları cıkar hayatından komple.
bol bol su tüket. 1 ay sonra değişimi görürsün .s

Geri