Zayıfım ama çok terliyorum :(

• Kullanıcı Nursu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sağlık Soruları
Konu sahibi son olarak 3245 gün önce görüldü
48 kiloyum ama çok terliyorum. Ve sadece yüzüm terliyor. Bu kiloya ve bu havaya göre normal mi?

48 kilo? Terlemeniz normal hamfemdi fekat bu sıcaklar 1 hafta kadar daha devam ederse siz artık olmayacaksınız, muht. buharlaşırsınız, 48 kilo nedir yahu? :mks:​

Insanlarin vucudunda normal gorunen belirtilerden biri terlemektir efendim.
Elinizin uzanabildigi yerlerde terleme oldugunda bir peceteden yardim alabilirsiniz en azindan
ya uzanamasaydi eliniz? ya uzanamadigi yerlerde oluverseydi bu durum sıkıntı olurdu. Ama siz sıkmayın caninizi Nursu hanim.

48 kilo mu ? Terlemek mi ?

Aman Tanrım ..

Rica ederiz. Baska sıkıntınız var ise yardimci olmaya çalışırız.
Degil mi Larien hanim:D

Pearly hnm çok bilgili bir hanımfendiye benziyorsunuz,
Bizimde çocuk iki adım atınca terliviriyo niyekine

PearLy tabi ki, bu tarz konular hep ilgi alanımız. Peçete önerisi çok yerindeydi pörli hanım. Belki de ben bu teşhisi koyamazdım.

Vücut hararet yapınca serinlemek için ter bezlerini etkin hale getirir. Bunun kiloyla hiç bir alakası yoktur. Sanırım siz bunu hiç yağ oranım yok neden terliyorum tarzında düşündünüz.

Bi arkadaşım seninle aynı kiloda , hepimizden çok terler , demek ki değişebiliyor kişiye göre.
Bu durum ellerde ve ayaklarda çok oluyorsa bir hastalığı vardı sanırım .

Peçete önerisine bende hayran kaldım gerçekten, çok faydalı bilgiler bunlar değerlendirelim lütfen.

Olabilir FaRoCK. Zayıf arkadaşlarımdan ziyade kilolu olanlar benimle aynı problemi paylaştığı için ben de anormal bir durum mu acaba diye düşünmedim değil.

Menapoz dönemindeyseniz normal.
Kaygı ve atres yoğunluğunuz fazlaysa terleme artabilir.
Vücudunuzdaki sodyum - potasyum üre dengesizliğinden kaynaklı da olabilir.
Bir iç hastalıkları uzmanına görünün yine de içiniz rahat eder.

Geri