Zayıf bayanlar nasıl giyinmeli

Konu sahibi son olarak 2602 gün önce görüldü
Zayıf mesela 45 kilo ve civarı olan bayanlar için giyim ve kıyafet tavsiyeleri olan var mı

Ben 54 kıloya cıkabıldım cok sukur. GüLSe daha cok salas gıymek hos oluyor . Bacak kısmı carpık degılse tayt ve dar pantolonlar gıyebılırsın. ustune hafıf bol bısıler yada derı sevıyorum elbıse derı dız kapaklara kadar felan mesela.sıyahdan uzak dur derım renklı elbıseler uzun bol pacalı pantolonlar gıyebılırsın bacak boyu uzunsa ay ne cok konustum :T: :P

Ben 54 kıloya cıkabıldım cok sukur. GüLSe daha cok salas gıymek hos oluyor . Bacak kısmı carpık degılse tayt ve dar pantolonlar gıyebılırsın. ustune hafıf bol bısıler yada derı sevıyorum elbıse derı dız kapaklara kadar felan mesela.sıyahdan uzak dur derım renklı elbıseler uzun bol pacalı pantolonlar gıyebılırsın bacak boyu uzunsa ay ne cok konustum :T: :P

Spor takılıyorum ben genelde çok saçma bir tarzım vardır nasıl anlatsam ki,:D

hiç bişi giymesinler.kim napcak 40 kilo kadını

Oluyor valla. :T:
45 kiloyum halimden de oldukça memnunum.........

1.5 yıl önce 47 kiloydum ben ve giydiğim hiç bişey yakışmıyor du :/
Sonra 56 oldum şu an 50 olsam diyorum sonra vazgeçiyorum
Böyle daha mutluymusum : p

Dilediklerince giyinebilirler, herşey cuk oturur üstüne.
Patladı, sarktı, dar geldi, olmadı gibi sıkıntıları yok.
Çok zayıf olmamak kaydıyla 36 beden candır her daim. : )
Zayıf ve uzun boylu hatunlar kategorisinden selamlar. :heyoo:

Çubuk krakerler her türlü şey gibiyebilir ama çubuk krakerler asla pentölon giymemeli , kardeşim ne güzel tiril tiril elbiseler var, bluzlar, mis, giysenize onlardan... Afedersiniz de göt yok meme yok neden dapdaracık tişhörd ve skinny kot giyiyorsunuz? Kemik teşhirciliği mi bunun adı?​

8fb65754-980a-4aac-a20f-9684dc7d0ff5-m.jpg

Böyle giyinmek varken kot pantolonunu kafasına kadar çeken kızlar iticisiniz.

Geri