Zaruri açıklama;

Konu sahibi son olarak 792 gün önce görüldü
Zaruri açıklama;

Sosyal medyada yazmayı bırakmış olmam “pes ettiğim” anlamına gelmiyor. Bunca zamandır yazdıklarıma son paylaşımım altına gelen yorumlar kadar yorum gelmemiş idi. Bu; şu gerçeği gözler önüne seriyor; sadece izliyoruz. Yazmaktan ve desteklemekten korkuyoruz. Keşke bu tepkilerinizi biz mücadele verirken yanımızda yer alarak gösterebilseydiniz. Bana göre değerli olan bir bilgiyi paylaştığımda altta bir kişinin bile fikrini ve yorumunu göremeyince doğal olarak insanlar ilgi duymuyorlar, destek vermiyorlar diyerek hayal kırıklığına uğruyorum. Beni yıldıran bâtılın, küffarın politikaları değil, yanımızda olduğunu sandığımız dost ve arkadaşlarımızın haksızlık karşısındaki sessizliği, gayretsizliği ve vurdumduymazlığıdır.

Gelelim sosyal medya meselesine; üç gün evvel uğradığım haksızlık karşısında sayımızın çok ama çok az olduğunu ve en yakınım dediğim kişilerin bile en ufak bir tepki vermekten çekindiklerini gördüm. (Destek verenlerden Allah razı olsun) Çıkan tantana ve tepkiler son kitabımın haklarından tamamen feragat etmeme ve kitapla ilgili tüm paylaşımlarımı silmeme sebep oldu. Böylelikle burada bir cephe açılmamış olduğunu da idrak ettim. Ben geçimimi sağlamak için Tarih öğretmenliği ve spor hocalığı yapmaktayım. Bir de gençlerle sık sık bir araya gelip saatlerce tarih, gündem, kültür sanat konuşmaya gayret ediyorum. Sosyal medya dışında daha aktifim ve gerçek dünyada çaba sarfediyorum. Ben 39 senedir, yani doğduğum günden beri mücadele ederek yaşadım ve pes etmek benim lügatimde yer almaz. Başka kulvarlarda mücadeleye devam edecek olmam pes ettiğim anlamına gelmez.

Beni şaşırtan ve sevindiren yorumlarınız için, ilgi ve desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Serhat Arvas - 19.10.2022

(Instagram sayfama gelen onlarca yorum ve destek mesajına cevabımdır)1666448752758.jpg

dansoz olayi bi tek bana mi sacma geliyo

Geri