Zara Dresses

Konu sahibi son olarak 4320 gün önce görüldü
elbise degilde biraz ruzgar esse bu kizlar yuruyemez yere duser :) :)

3. sirada ki sari elbise ve hemen ardinda ki beyaz elbiseleri bronz tenimle giyerim de giyerim.p

Sırt dekolteliler harika..

zaranın kıyafetlerini bi beğenmeyen ben miyim ?

her girdiğimde boş çıkıyor ve denemeye değer birşey bulamamak ön yargı oluyor ise sanırım fazlasıyla ön yargılıyım canımcım :))

beğenmediğin şeylere yorum yapmazsan da olur canım, zevkler çok başka olabilir. bana da uymayan çok kıyafet var, ama bunu beğenmedim diye yorum atmam mesela. tarzına uygun konuları kurban olarak seçersen sevinirim, sen de seveceksin beğendiğin kıyafetlere bakmayı bence :)

sordum sadece benden mi sorun var diye : ))

tartışılması gereken senin beğenip beğenmemen değil elbisenin drapeleri, kumaşları ve rengi olmalıydı. konu kapansın gitsin. kendine uygun konular açarsın, biz de görmüş oluruz konu nasıl olurmuş diye ^^

tartışılması gereken senin beğenip beğenmemen değil elbisenin drapeleri, kumaşları ve rengi olmalıydı. konu kapansın gitsin. kendine uygun konular açarsın, biz de görmüş oluruz konu nasıl olurmuş diye ^^

neden gerginlik yaratıyorsun ki konuyu sabote etme yada hır gür çıkartmak değildi amacım gayet içten gelipde yazılan birşeydi tıslayacağını bilsem konuya bakmazdım bile ki şu saaten sonra açtığın konuları görmezden gelmeyi tercih ediyor olacağım beni onla bunla karıştırmamış olmanı dilerdim neyse hayırlı gecelerin olsun

tıslamak çok güzel bi tabir, teşekkür ederim nezaketin için ;)

Geri