Zamanın Suçlu Mağdurları (!)

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti

Belkide zamanlamanın birer mağduruyduk.Herşey doğruydu,zaman yanlıştı.Ya da benim yalnızlığıma fazla geldik biz.Sığarız sandım,o koskoca zamanda,o karanlık yalnızlığı aydınlatırız sandım.Yanıldım.
Ya da ''bize'' kıyamadığımdan bahane uyduruyorumdur,suç atıp duruyorumdur zamana.Suçlu bizdik belkide.Ama yakışmıyordu işte,uzatıp duruyorum.Zamana kızıp sövüyorum kendimce.
Her şeyi geçtim diyelim.Aşkta suç aranır mıydı?Suç aşk mıydı yoksa?Bu soruların esareti içerisindeyim,beynimin her yanı sanki parmaklıklar ardında.Cevap yok!Kalbim pusu kurmuş,ondanda ''tık'' yok.Canımın yandığından mı,kırgın olduğumdan mı bilemiyorum.Kaç kez sordum kendime bulamadım,bu soruların cevabı bende yok,kapalı kitli bir kutu gibi zihnim.Açılmıyor.
Yanıtlayamadığım sorular bundan ibaret değil.Kafamı kemiren onlarca ''biz''le ilgili soru.Gerçi hala biz miyiz o bile meçhul.Gülüyorum.Herşeye rağmen,sensizliğe bile ''biz'' der oldum.Sakın biz deyip yakındığımdan seni istiyorum sanma!Kaç gecem zehir oldu benim,kaç baharım soldu tahmin edemezsin.''Tekrar olur mu acaba?'' sorusuyla sabahlayıp,akşama kadar vazgeçmeye çalışmak nedir bilemezsin.Tekrar yaşatma diye istemiyorum ben.Dediğin gibi adam ''tekrar aynı şeyleri yaşarız.''
Oysa bizden daha mutlu olacak iki insan daha yoktur bence.Bir insan ancak benim kadar sevebilir,fazlası yok.
Zamanın mağdurlarıydık biz adam,yanlış zamanın doğru kişileri.Unutma...Hep hatırla.Ve tekrarla.''Yanlış zamanın doğru kişileri.''

Bu çocuk yine çalmış lan yazıyı. :)

Geri