Zamanda yolculuk yapma imkanınız olsa..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Zamanda yolculuk yapma imkanınız olsa Kimleri görmek isterdiniz?

Zaman yolcusunun karısı filminden bir sahne..
Ölmüş annesinin gençlik zamanına yolculuk yapan adam.

Zamana yolcugu isterim ama kisileri gormek icin degil mesela 500 yil once benim bildigim yerler nasil gorunuyordu merak ederim

Zamana yolcugu isterim ama kisileri gormek icin degil mesela 500 yil once benim bildigim yerler nasil gorunuyordu merak ederim
Bu şey gibi, 100 milyar doların olsa ne yaparsın sorusuna Beylikdüzü’nden daire alırdım cevabı vermek gibi. W 500 yıl önce Yozgat nasıl görünüyorduyu ne diye merak eder bir insan…

Ben ortaçağı çok merak ediyorum. O dönemi görmek, yaşamak isterdim.

Bu şey gibi, 100 milyar doların olsa ne yaparsın sorusuna Beylikdüzü’nden daire alırdım cevabı vermek gibi. W 500 yıl önce Yozgat nasıl görünüyorduyu ne diye merak eder bir insan…
Ben tarih ve tarihi olaylara cok ilgiliyim Levi. Sokagimin ismini alan adamin mesela tarihte kim oldugunu merak ederim arastiririm, benden once bu evde kimler oturmus, savas oncesi nasilmis mahallemdeki en yasli agicin fidasini kim dikmis mesela ? Oncesi ve sonrasini gormek hosuma gider. Senin gitmez mi ?

Kesin Fındık tarlanızın 500 sene önceki halini merak etmişsindir
Findik tarlamizi degil ama dedemin dedesini gormek isterdim her gittigi yerde bir hatun bulup cocuk yapmis..... Bu nasil azmanliktir dedecim demek isterdim.....

Ben tarih ve tarihi olaylara cok ilgiliyim Levi. Sokagimin ismini alan adamin mesela tarihte kim oldugunu merak ederim arastiririm, benden once bu evde kimler oturmus, savas oncesi nasilmis mahallemdeki en yasli agicin fidasini kim dikmis mesela ? Oncesi ve sonrasini gormek hosuma gider. Senin gitmez mi ?

Findik tarlamizi degil ama dedemin dedesini gormek isterdim her gittigi yerde bir hatun bulup cocuk yapmis..... Bu nasil azmanliktir dedecim demek isterdim.....
Allah bilir 50’den sonra namazada başlamıştır

Ya öyle şeyler benimde aklıma geliyor bazen. Mesela işte şu kadar yıl önce acaba buralar nasıldı, kim yaşıyordu vs aynı senin gibi. Ama zamanda yolculuk şansım olsa bunlar için kullanmam. Dedelerimiz konusunda hemfikiriz.

• Kahkaha
Tepkiler: W
Bu beni çok duygulandirdi ama ya ....
Cok isterdim filmdeki gibi annemin o hallerini görmek ve sonrasinda yaninda olabilmek .
Hem gulumsetti hem gozlerim doldu .

Bununla ilgili meshur meme'ler vardir;
images - 2025-05-21T220257.025.jpeg

images - 2025-05-21T220430.028.jpeg

Sırf ebeme küfretmek için geçmişe yolculuk yapmak isterdim..

• Wow
Tepkiler: ne
kaybolurdum
ne bok yerseniz yiyin

Geri