Zam gelen alkolsüz içecekler

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks kahvelere zam yaptı. Türkiye fiyatlarını 3 Ocak 2025 itibariyle güncelleyen Starbucks’ta en uygun fiyatlı küçük boy filtre kahve 115 TL'ye yükseldi.

Kahve devi Starbucks da zam silsilesine katıldı. Kahve zinciri Türkiye fiyatlarında güncellemeye gitti. 3 Ocak itibariyle fiyat tarifesini yaklaşık yüzde 36 oranında artırdı.

Fiyat tarifesinde değişikliğe giden Starbucks’ta en uygun fiyatlı küçük boy filtre kahve 115 TL'ye yükseldi.

Buna göre, küçük filtre kahve 115, orta boy kahve 125, büyük boy kahve ise 140 TL’ye yükseldi.

Kaynak

1673040689625-1657712812527-starbucks-tek-kullanimlik-bardaklardan-geri-donusturulmus-bardak-uretti.jpeg

Normal bence fiyat 115 lira.
Hala İsrail i protesto edip gitmeyen var mı ?

Salı günü bir Otel Kafeteryasında Kahve söyledim. Aynı fiyatlar. Pastaneye gitseydim 50-60 TL olurdu. Evde kendim yapınca 50 Kuruş.

ben epeydir içmiyorum ya, yanlışlıkla protesto etmeye başladım galiba…
her şeye zam, normal. algılarım bozuldu, her şey normal…

bEN HİÇ GİTMEDİM BURAYA

Dışarıda birileri ile buluşmak gerektiğinde bilinen ve kolay bulunan mekan olması dışında çok kalabalık olduğu için kendi adıma tercih etmiyor, daha sakin mekanlara gidiyorum.

bi kere gittim sevmedim kalktım
çok fakirim ya

Ben gitmiyorum, çok kalabalık ve bu mekana giden insanların egoları bitmiyor ortamları hep bi gergin.

Gidersem böyle yerlere giderim. Starbucks'a ne gideyim.
20240417_152043.jpg

Günlük bir kahvem var o da sabahleyin. Kalkınca full otomatik makinamdan bir kahve içiyorum yetiyor bana.

Dışarıda birileri ile buluşmak gerektiğinde bilinen ve kolay bulunan mekan olması dışında çok kalabalık olduğu için kendi adıma tercih etmiyor, daha sakin mekanlara gidiyorum.
Dışarıda birileriyle buluşman gerekiyor öyle mi

İçemem sadece Türk kahvesi )

GgxjLX8WcAA2Ral

Coca Cola'nın zamlı listesi ve zam oranı %16 ile %25

kola turka yalan oldu
vay arkadaş

İçersem sadece Coca Cola içebiliyorum, tadı gerçekten de çok başka.

Geri