Jesse James
Altın Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bilmem korsan sanki senin parmağın varmış gibi geliyor banaYok vazgeçtim İkinokta ile daha iyi anlayışıyorlardı sdfgh
Son yorumda adresini vermişti sana asdfghgjhgjj yazık oldu yinede çocuğa bi abilik edemediniz çokkk ayıp ettinizÇocuk akıl istedi verdik suçlu olduk sonra baktım küfüre başladı gece alkollüydü zaten..![]()
Son yorumda adresini vermişti sana asdfghgjhgjj yazık oldu yinede çocuğa bi abilik edemediniz çokkk ayıp ettiniz![]()
Bence davetine sende icabet etmelisin bu zamanda kim kime hemen adres veriyor vereni hemen kap işteEvet beni evine çağırdı terbiyesiz neyse artık 1 ay sonra görüşürüz..![]()
Bence davetine sende icabet etmelisin bu zamanda kim kime hemen adres veriyor vereni hemen kap işteAmannn yarabbım ben ne diyorum ağzıma acı biber sürcem Alice beni öldürcek
Kaçtımm ben :dd

İkinokta.. Tek birakmam seni ben oralarda .. Gidiyorsak birlikte bakariz napiyormus cocukcagiz
Sonya git demekle olmaz sende Gel)
İzmir benden sorulur zaten bir şeycik yapamaz..![]()
Eyvallah kardeşim..![]()
Tamam kuzum hatta ibreti âlemi için bi temiz dövelim seninle onu, ilişkisi olan bi adama sen ansıl adres verirsin diye :pat:@İkinokta.. Tek birakmam seni ben oralarda .. Gidiyorsak birlikte bakariz napiyormus cocukcagiz
@Sonya git demekle olmaz sende Gel)
Tamam kuzum hatta ibreti âlemi için bi temiz dövelim seninle onu, ilişkisi olan bi adama sen ansıl adres verirsin diye :pat: