Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Tutuklandı: Savcılık İfadesi Ortaya Çıktı
Hiç inandırıcı değiller ve olamazlarda, siyasi fikirlerine ters empati kurabilmek, hukuku herkes için savunmak,......
Yüzlerce siyasetci, yazar, eğitimci, hukukcu,..... hakkında yargısız infaz yapan zihniyetin içerisinden gelenler bunlar, hiç de öyle masum değiller, işlerine gelmeyeni derhal terörürst ilan edenlerden,.........
yalnız reis şimdi ümit özdağ ve tanju özcan'ı üzerlerine guantanamo kıyafeti giydirmek gibi sübliminal dokunuşlarla birlikte şam yönetimine törenle teslim etse ve o sırada "bunları da esed gibi elinizden kaçırmayın haaa" türünden espriler yapsa arap dünyasındaki havası ikiye, üçe katlanır.
Selahattin tam olarak neden içeri girmişti?
Kobani eylemlerinden olamaz değil mi? Kimseyi sokağa dökmedi sonuçta. Üstelik onun sonucunda 2 kişi de ölmedi.
%100 hukuk ile örüntülüdür demiyorum elbette onu hukuk ile ilgili olan kişiler daha iyi ayırt eder.
Ancak selahattin ile mevzuyu tam olarak bağdaştıramıyorum. Selahattin ümit özdağ`dan daha CALL OF DUTY`ci
Bugün bizim mahalledeki 80 yaşında olan baveşin teyze mao`cu bir persfektifle selahattin oğluma özgürlük demez.
Ama onun torunu azad "o gerilla (özgürlük savaşcısı) ve bizim hakkımızı savunacak" diyor.
Bu yüzden aynı şeyi selo için "önderliğin nezdinde çözümleyemiyorum".
Ben bu propagandaları eski dhkpc`li sevgilimden de dinledim. İki mahalle arkamızda oturan azad`dan da.
Bu yalnızca seçim meselesi. Ne seçtiğinize göre değişir.
Bu arada aponun heykelini dikeceğiz diyen adam benim düşmanımdır. Başkasının olmaya bilir bu beni bağlamaz.
O yüzden hakkını savunmak gibi bir zorunluluğum olmuyor. Aksini düşünen kişi içinde ümit özdağın hakkını savunması zorunlu değildir zaten. Savunmasıda kişiyi bağlar beni bağlamaz.