Z kuşağının son trendleri yapılan çalışmayla belirlendi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Taze Bilgi
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Z kuşağının son trendleri yapılan çalışmayla belirlendi:

18-34 yaş arasındakilerin yüzde 70’i telefon görüşmesi yerine mesaj atmayı tercih ediyor.

18 ila 34 yaş arasındaki kişilerin dörtte birinin asla telefona cevap vermediğini tespit eden Uswitch anketi, ayrıca katılımcıların telefon aramalarını görmezden geldiğini, çağrılara geri arama yerine mesajla cevap verdiğini gösterdi.

Mesajlaşmayı mecbur kalmadıkça kullanmıyorum, doğrudan ararım çünkü yazılı iletişim ile anlaşmak çok zor oluyor ancak kısa bir bildirim ise olabilir.

Ben de görüşmek istemediğm biri aradığında öyle yapıyorum. Şimdi ben de mi Z kuşağıyım?

Z kuşağından değilim ama tam olarak ben. Ne eksik ne fazla. Telefonla konuşmaktan nefret ederim.

Hep söylerim bir derdin varsa mesaj at ben de müsait olunca dönerim mesajına kurarız iletişimimizi. Beni arayıp dakikalarca kitlemeyin, bencillik bu. Zamanım bana ait ben de paylaşmak istersem paylaşırım seninle.

Z kuşağından değilim ama tam olarak ben. Ne eksik ne fazla. Telefonla konuşmaktan nefret ederim.

Hep söylerim bir derdin varsa mesaj at ben de müsait olunca dönerim mesajına kurarız iletişimimizi. Beni arayıp dakikalarca kitlemeyin, bencillik bu. Zamanım bana ait ben de paylaşmak istersem paylaşırım seninle.
Senin durumun sanırım mesleğinden kaynaklı olarak, vakitli-vakitsiz aranmakla ilgili ancak telefonda görüşmek, konuyu daha anlaşılır kılar. Tabii ki saatlerce yapılan boş görüşmelerden ya da lafı uzattıkça uzatanlardan bahsetmiyorum.

Geri