Yüzüne asitli saldırı yapan sevgilisini affetti

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hemen herkesin bildiğini düşündüğüm bu olay hakkında görüşleriniz neler. Siz olsaydınız ne yapardınız.

İskenderun’da yaşayan Berfin Özek, asitli saldırıyla yüzünü feci şekilde yaralayan eski sevgilisi Ozan Çeltik’ten şikayetini geri çekti.
Dilekçesi ;
IMG_20200409_171203.jpg
IMG_20200409_171158.jpg

Allah kimseye vermesin,insanın başına gelmedikçe yaşadıklarını yaşamadıkça konuşmak yorum yapmak anlamsız olur diye düşünüyorum.bilemedim ama değil af yaşamasına bile müsade etmemek lazım bunu yapan kişinin bence.bu bir insanın hayatına kast etmektir..

Bu kişi şuan yürürlüğe sokulan "af" durumundan faydalanacak. Bunu yapan kişi elini kolunu sallayarak ortalıkta gezecek.

Neden affetti bilmiyorum, zaten yazıyı bir avukat yardımı ile yazdığı belli. Gelişmeler neler olacak bilmiyorum, ülkede twit atan hapiste kalacak, böyle canavarlar dışarıda.

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Belki karşılığında maddi yardım almıştır ya da sevgilisi özür dilemiştir. Duygu sömürüsü yapmış olabilir. Kadın da hâlâ seviyorsa kanmış olabilir. Umarım bir daha ne bu kadın ne de bir başkası böyle bir durum yaşamaz.

Tehdit edilmistir diyecegim daha ne yapabilir ki, yapacagini yapmis. Bunun altinda mutlaka cok daha farkli birsey yatiyordur diye dusunuyorum normal insan davranisi degil cunku

Tabiiki sormak gerekli, bu kadar tesadüf olabilirmi bugünlerde bu tip serserilere af çıkarılmak istenirken. Bu kadın neden bu kadar bekledi ve böyle bir dönemde bu dilekçeyi verdi?
Aptal değilse ya tehdit edildi veya başka bir pislik var bu işin içerisinde.

Özek'in avukatlığını üstlenen isimlerden Mehtap Sert: 'Öldüren sevgi istemiyoruz' şiarımıza ters düştüğünden ilkelerimizden asla taviz vermeyerek, bu saatten sonra Berfin Özek'le ilgili hiç bir çalışmada yer almayacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz.

Bazen öyle kadınlar görüyorum ki hemcinsim olduğu için onlar adına bile ben utanıyorum. Bu nasıl bir salaklık ya süründürmesi gerekirken affetmek...

Nasıl olsa bu adamı bay Recep ve Bahçeli koalisyonu yakında mapushane den çıkartacağını bildiği için kadıncağız çıkacak pislikten korkup tekrar bir zarar görmemek için davadan vazgeçmiş de olabilir. Nede olsa bay Recep tarafından yalnız bırakıldı.

Ciddi bir travma yaşıyor olmalı yoksa böyle bir davranışı affetmek kolay olmazdı ve evleneceklermiş.

Berfin Özek'i azlettiği avukatlarından Nevzat Ercan ise gelişme üzerine yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Berfin Özek, İskenderun Ağır Ceza Mahkemesi'ne bir dilekçe vermiş, Ozan Çeltik'i affettiğini ve bu konu ile ilgili tüm şikayetlerinden vazgeçtiğini bildirmiştir. 'Onu seviyorum, onunla evlenmek istiyorum o da benimle evlenmek istiyor' diye bilgilendirmiş. Bizleri de azletmiş. Bu durumda Ozan yeni yasa yürürlüğe girerse çıkma olanağına sahiptir. Bu konuda bizim düşüncemiz böyle bir dilekçe vermemesiydi. Ama kendisi affettiğini ve evlenmek istediğini söyleyerek dilekçesini vermiştir."

-Alıntı-

Ah be aptal kiz, bugun asit doken yarin bogazini keser. Ne sevgisi ne evlenmesi ???

Bence adam tehdit etmistir, ailesi zorlamistir, baska nedenler vardir bunun altinda.
Evlenecegiz diye de kamuoyunun gozunu boyamaya calisiyorlardir.
Neler olup bittigini, kiz ozgurce soylemeden hic bir zaman bilemeyecegiz.

Neden anlamıyorsunuz.
Bu adama en büyük ceza bu.
Her gün eseriyle(!) gurur duyma fırsatı bulacak

Korkudan dedigini umuyorum.Aksi halde böyle bir sevgi olsa olsa hastalıklı bir şeydir.Insan katilini sevemez.

Aklım almıyor, Ayşe Arman'da okudum.Oğlanın annesinin evine taşınmış hatta.
Affetse bile, cezasız kalmamalı bu, böyle bırakılmamalı.

Yapan kişiye ömür boyu vicdan azabı çektirmeyi amaçlıyor olabilir ya da kimse tarafından sevilmeyeceği korkusu ile kendini sevdiğini düşündüğü kişiye yöneliyor da olabilir. Nasıl bir psikoloji içinde olduğunu anlamak çok zor fakat yaşayan bilir derler ya sanırım öyle bir durum.

Yüzüne baktınız mı. Yüzü gözü kızın yaşadığı dehşeti açıklıyor. Korkmuştur korkmamak mümkün değil tehdit alıyordur bir sürü çirkinlik yaşatıyorlardır. Yüzünü bu hale getiren bir canavarı insan sevemez ama zaten olayı bu aşamaya kadar getirirken tavizler veren kendine güveni sıfır öz saygısı yerde ve korkan bir kadın var.

Psikolojisini düşündükçe aldığı kararların yanlış olduğu ortada. Artık verilecek bir canı kalmış ve o da umrunda değil belki ölsem de kurtulsam diyor.

Ailesinin başına bir şey gelmesinden korkuyor olabilir çünkü Kıza bunu yapan hayvan daha yapabileceklerinin neler olduğunu, canını en çok yakan yerden ailesinden girmiştir.

Kadına kızamıyorum. Üzülüyorum çünkü çaresiz sanıyor kendini.

Allah kimsenin başına getirmesin böyle birşey çok zor bi durum.
Bilinçli Verilmiş bir karar olduğunu düşünmüyorum ya tehdit altında yada şuda olabilir. Bazı kadınlar her ne olursa olsun sevgisine yenik düşüyorlar (öyle sevgi yerin dibine batsin) şimdi yüzü bu haldeyken kimsenin onunla olmayacağını düşünüp zanlı da bu arada ben pişmanım evlenicem falan lafları ettiyse bu yüzden kabul etmiş olabilir. Yada berfinin de kendince bir planları olabilir onunla evlenip uykudayken aynı şeyi oda sevgilisine aynı şeyi yapabilir. Hirs ve intikam duygusu insana herşeyi yaptırır.

Geri