Yüzük takan erkekleri daha cazip bulan kızlar

Konu sahibi son olarak 3078 gün önce görüldü
Yüzük takan erkekleri daha cazip bulan kızlar

Sahipli erkeği cazip bulan amacını anlayamadığım kız tipleri

"Elime bir geçerlerse görürler günlerini :pat:" diyenlerin sayısı bir hayli fazla aman dikkat diyim :p

* Erkeklerin genelde yüzük takmaktan hoşlanmayışı kızlar arasında 'ciddi olmadığı' düşüncesini yaratır.
Bu sebeple yüzük takan erkeğin bu konularda ciddi olduğuna kanaat getirilip daha cazip bulunması olasıdır.

Karakter meselesi bu.
Benim olmayana her zaman kapalıdır gözlerim.

biri sahiplenmişse o erkek iyidir içgüdüsü var kendi hayatını kurmuş liderlik vasfı uyandırıor bayanlarda hatta bununla alakalı bir kitapda okumuştum adıda

b7b9b71a-3706-4f95-9239-c6545eb0cc69.jpg

Benim icin farketmiyorr :/

Burada erkeği cazip yapan bir şey yok, bütün olay kadının kadına karşı olan hırsı ve kıskançlığı.

Benim sevgilimin parmağında Ay ve yıldız olan yüzük takılıyken bile ''gevrek gevrek'' gülerek;
-Yüzüğünüz ne güzelmiş dedi kızın biri.
Erkek arkadaşım beni göstererek cevap vermişti.
- o kızı paralayacaktım da neyse. :T:
Sevgilinizin yanında olun veya olmayın kızlar o kadar değişti ki.
Önceden bakılmazdı şimdi ayırma planları için neler neler yapıyorlar.

Ben bu konu da erkek kisisinin tavrına bakarım genel de.
Ha hemcinsime de yakistiramam evli,nişanlı birisi ile yakınlaşmayi flört etmeyi. Buna fırsat verecek adımlar atmayı. Bunlar heyecan macera arayan ilişkilerinde istediğini bulamamis tiplerin yapacağı şeyler.

Kızlar hiç sevinmeyin aldığımız adam romantik demeyin hepimiz odunuz nedicede. :haha:

Tecrübe eksikliği vardır belki.Arsızdır.

sahipli malı napim ya sıfır kullanılmamış adam varken

Jan dark

güzelce delirtmek içinmi istion çabuk bozulmasın die ? :asd: araçmı alıyosun hacım

Evlilik yüzüğü değil de, aksesuar olarak kullanılan yüzükler hakketen aşırı çekici yapıyor erkekleri.

Geri