fizikk vucut tipi onemli kriterlerime uymali
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rötuşlama kol geziyor : DFacetune sağ olsun sklsm
İnstadakilere güvenmeyin :d
görüntülü konusma harici kimseye guzel demem anca gönlü olsun diye guzelmissin diyebilirim hepsi bu haklisinFacetune sağ olsun sklsm
Tanıdığım insanların sosyal medya fotoğraflarını bazen gördüğümde şoka giriyorum ki gerisini siz düşünün.Facetune sağ olsun sklsm
Kıskançlık seziyorum ;dÜstad ne demiş ; güzelliğin beş para etmez bu bende ki aşk olmasa.
Kıskanacağım tek şey saçların. Diğerleri inan ilgimi çekmiyor SjsjsjsKıskançlık seziyorum ;d
Ben kızmıyım ;dKıskanacağım tek şey saçların. Diğerleri inan ilgimi çekmiyor Sjsjsjs
Kız kadar güzel saçların var biliyorsun bu hayattaki en Önemli şey saçtır benim için. :dBen kızmıyım ;d
Teşekkür ederim, çocukken saçını kısa mı kesiyordu annen bu merak nereden böyle ;dKız kadar güzel saçların var biliyorsun bu hayattaki en Önemli şey saçtır benim için. :d
Hayır saçlarım hep güzeldi biliyor musun hafif sarımsı ve dalgalı idi herkes yaptırdın mı derdi öyle çok dikkat çekerdi. Saçlarımla ile özel bir bağım var bilmiyorum zaafım hatta bazen konuşuyorum onlarla. SsjssjTeşekkür ederim, çocukken saçını kısa mı kesiyordu annen bu merak nereden böyle ;d
Valla bi arkadaşım var , kızın saçları uzamıyor . Yani belli bir boyutta sürekli . Bir sürü şey denedi yok, bi an o aklıma geldi, tırstım ;dHayır saçlarım hep güzeldi biliyor musun hafif sarımsı ve dalgalı idi herkes yaptırdın mı derdi öyle çok dikkat çekerdi. Saçlarımla ile özel bir bağım var bilmiyorum zaafım hatta bazen konuşuyorum onlarla. Ssjssj
B12 sine baktırsın saç için en önemli vitaminValla bi arkadaşım var , kızın saçları uzamıyor . Yani belli bir boyutta sürekli . Bir sürü şey denedi yok, bi an o aklıma geldi, tırstım ;d
Herşeyi yaptırdı, keratin, bitkisel ilaç, güncel tıp, altarnetif tıp ( yumurta sarısı vb ) ;dB12 sine baktırsın saç için en önemli vitamin
Ozaman peruk SjsjssjHerşeyi yaptırdı, keratin, bitkisel ilaç, altarnetif tıp ( yumurta sarısı vb ) ;d