Yüzü güzel olan kız gerçekten de güzel midir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
aldatıcı olabiliyor
bazen de inanılmaz prenses gibi bi şey çıkıyor

Mevzu, Yüzü güzel ama vücudu güzel olmayabilir, demeye getirilmiş ise; güzellik her açıdan göreceli bir kavram olduğu için, işin içine zevk/renk olayı da dâhil olacaktır. Bundan mütevellit; Yüzü güzel olmayan kız da güzel olabilir. Zîra en önemli etken iç güzelliği / kâlp güzelliğini göz ardı etmemektir.

Yüz güzelliğ de, fiziki güzellik te, iç güzellik te kişilerin güzellik anlayışına göre değişir. Frigyalıların güzellik anlayışı tombul hatun muş mesela.

Teşekkür ederim, çocukken saçını kısa mı kesiyordu annen bu merak nereden böyle ;d
Hayır saçlarım hep güzeldi biliyor musun hafif sarımsı ve dalgalı idi herkes yaptırdın mı derdi öyle çok dikkat çekerdi. Saçlarımla ile özel bir bağım var bilmiyorum zaafım hatta bazen konuşuyorum onlarla. Ssjssj

puhahhahahhajzhahajajahajjsjdl ‘nefes alsın yeter’ diye kriteri olan bir cins hiç yorum yapmasın allahaşkına……

Hayır saçlarım hep güzeldi biliyor musun hafif sarımsı ve dalgalı idi herkes yaptırdın mı derdi öyle çok dikkat çekerdi. Saçlarımla ile özel bir bağım var bilmiyorum zaafım hatta bazen konuşuyorum onlarla. Ssjssj
Valla bi arkadaşım var , kızın saçları uzamıyor . Yani belli bir boyutta sürekli . Bir sürü şey denedi yok, bi an o aklıma geldi, tırstım ;d

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Valla bi arkadaşım var , kızın saçları uzamıyor . Yani belli bir boyutta sürekli . Bir sürü şey denedi yok, bi an o aklıma geldi, tırstım ;d
B12 sine baktırsın saç için en önemli vitamin

Geri