Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güvenle adım adım öğretecek bir yakın arkadaşları olmamıştır demek ki.. Yüzmek güzeldir, pek güzel bir huzur.. Açılmak gibisi yoktur, bilmezler.. Ama öğrenmeliler..
Zaten yüzme bilmeyen hayvan yoktur. Aslında insan yavrusu da yüzebilir.
Bakın. Abartmiyorum. Yuzememek daha zordur.
Hepiniz yapabilirsiniz.
YouTube da swim lesson yazarak başla ise.
Havuzda öğren (boyunu gecmeyince boğulma şansın yok aptal olma)
Kimseden destek alma
Utanılacak bişey değil
Sitede komşunun karısının yanında deneme.
Ders falan da alma
Sadece seni kimsenin tanımadığı aptal bir tatil köyünün havuzunda dene videoda gördüklerini.
İlk yapman gereken şu.
Nefesini tut ve yüz üstü suya yat.( Evet yanlış anlamadin. Sırt üstü olmaz. Yüzün suya gömülecek. Kafanın su altında kalması dehşet verici bişey değil) Evet. Ayakları kaldırırsanız bu olacak. Yaşamak için her saniye nefes almak zorunda degilsin geri zekalı. 20 saniye alma nefes ölmesin!
Kolunu bacağını aptal aptal çırpma
Sadece nefes alma ve yat
Öylece yat.. tipki havuzda bulunmuş bı ceset gibi yat. istediğin an ayaklarını karnına cek ve doğrul!
(Buna ilk etapta cesaret edemezsen önce dik dur kenarda. Ayağın yere değsin. Nefesini al ve cök. O kafa suya girsin tamamen. Gozunu aç ve etrafı izle. Bak mk sağa sola bi bok olmaz)