Yüz yüze buluştuğunuzda sizi beğenmeyen birisine ne tepki verirsiniz?

Konu sahibi son olarak 983 gün önce görüldü

Yüz yüze buluştuğunuzda sizi beğenmeyen birisine ne tepki verirsiniz?

• Ben de sana ölüyordum zaten.

Kullanılan: 3 60.0%
  • Ne olur gitme, sen de gidersen ölürüm.

Kullanılan: 1 20.0%
  • Aha bunu da kaçırdık.

Kullanılan: 1 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    5
yüzümü bırak sadece dizkapağımı göstermem yeterli olacaktır. hatta dizkapagımla selfie bile yapabilir kendisi kendini tutamayıp :emoji_hugging:

Uzun zaman fotoğraf / kamera / telefon ile iletişim kurup sonra da yüz yüze gelince birbirini beğenmeyen çok sayıda insan var ve onu da geçtim, ilk buluşmada beğenip ikinci-üçüncüde vazgeçenler bile çıkabiliyor.

İlişkiler karmaşıktır ve ilişkinin adını koymadan önce mutlaka yüz yüze gelip birbirinizi bir süre gözlemlemeniz çok daha sağlıklı sonuçlar verir.

O noktaya gelene kadar kalbini kazanmışımdır görsele takılmaz.
Çünkü görsel gözde sabit birşeydir Bi zaman sonra sıkılırken kalpte yer almak her zaman sevginin artması ve farklı bir yere evrilmesi ile sağlamlaşır.

çirkin olmakta kötü bişi ya aslinda o sifatinla disari cikip gezmek zorunda kaliosun işe gitmek zorunda kaliosun:/

Ben pek tatli dilli degilimdir. Siktir ceker yoluma bakarim.

Gittiğin o yollar senin bir gün sonun olacak der ceketimi alır giderim...
Sonra Muzo falan dinlerim.((

Canın cehhenneme gerizekalı derim.

burnuma düşecek hatunlar tanıyorum bırak tipi beğenmemesini.

Beni de Allah yaratmış yavrum
Seni de skfjslfk

genelde tom hardy e benzetiolar ama çene yapım hiç benzemiyor ya

beğenmediğini yüzüme karşı mı söylemiş, yoksa soğuk yaptıktan sonra bir daha aramamış mı? nasıl anlamışım beğenilmediğimi?

O tarz kişilerle aynı ortamda bulunmamaya gayret ediyorum.Eğer istemsiz karşılaştiysak sanki o yokmuş gibi keyfime bakarım.Öyle ki,hakikaten varlığını unuturum.

Geri