Yuvamı dağılmaktan kurtarın

Konu sahibi son olarak 793 gün önce görüldü
Yuvamı dağılmaktan kurtarın

“Feridun Ağabey, Allah aşkına bu engelli kardeşini kurtar. İntiharın eşiğindeyim. Ağabeyciğim el borçlarım var. Garanti Bankasına olan borçlarımdan dolayı ailem dağılmaya başladı. Sakatım yıllardır. Özürlü hâlimle çalışamıyorum. Satış yapabileceğim bir iş olsa onu yapmaya da razıyım. Çeşitli elbise çorap ne olsa satarım. Dilenmiyorum abi yalvarırım yuvamı kurtarın. İntiharın eşiğindeyim. İşin içinden çıkamıyorum. Kimsenin telefonuna cevap veremiyorum.
Allah aşkına kurtar beni Abi. Allah ocağına bağışlasın. Telefon numaramı size verdim. Ağabeyciğim elini ayağını öpeyim, kurtar bu özürlü kardeşini. Sakatlık kartımı da resmini çekip göndereyim Abiciğim. Bu mail de arkadaşımın maili… Benim mail adresim yok abi, buradan yazdım” diyen Erzurum’dan Ünal Kara isimli okuyucumuza, bu sizinle ilgili bu köşede dile getirdiğimiz belki dördüncü çağrı… Biz sesinizi elbette hayırsever okuyucularımızla birlikte yetkililerin duymasını sağlamak açısından buradan derdinizi anons yapıyoruz. Birkaç yıldan beri çözülmeyen bu sorunla ilgili gerçekten üzgünüz. Bu vesileyle derdinizle ilgili Erzurum Belediye Başkanlığı, Erzurum Valiliği ve Erzurum’daki Sivil Toplum Örgütlerine sesinizi duyuruyoruz. İnşallah sıkıntınıza kalıcı bir çözüm oluşturulur da yuvanız da dağılmaktan kurtulur. F.A. türkiye gazetesi anlat derdini feridun ağabeye

Kök hücre nakli olmazsam kör olacağım!

30.07.2021

Saygıdeğer Feridun Ağabey, size daha önce 2 defa yazmıştım. Tekrar derdimi yazmak zorunda kaldım. Ağabey benim gözlerimde tavuk karası gece körlüğü var. Kök hücre nakli olmam gerekiyor ama maalesef hiç imkânım yok. Kök hücre nakli olmazsam kör olacağım. Yardımınızı istiyorum İstanbul Bağcılar’daki ismi sizde mahfuz üniversite hastanesinde doktor acil kök hücre nakli olmam gerektiğini söyledi. 30 bin lira para talep ediyor ama maddi durumum yok. Doğru düzgün çalışamıyorum. Kış aylarında hiç çalışamıyorum. Çok daraldım bunaldım, dayanacak gücüm kalmadı. Psikolojim alt üst oldu. Bankalara çok borcum var. Düzenli çalışamadığım için banka borçlarımı ödeyemiyorum. Ağabey senden son kez ricam Allah aşkına sesimi Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Sağlık Bakanımıza, iş adamlarına duyurabilir misin? Birçok haber kanalını aradım dönüş yapan olmadı. Kış gelmeden iyileşmek istiyorum. Telefon bilgimi de size iletiyorum. Lütfen sesimi duyurur musunuz? Saygılarımla...
Rumuz: engelli

Ne arayan var ne soran, kafayı yemek üzereyim!

1629866248194.jpeg
“Saygıdeğer Feridun Ağabey, size daha önce 2 defa yazmıştım. Tekrar derdimi yazmak zorunda kaldım. Ağabey benim gözlerimde tavukkarası gece körlüğü var. Kök hücre nakli olmam gerekiyor ama maalesef hiç imkânım yok. Kök hücre nakli olmazsam kör olacağım. Yardımınızı istiyorum İstanbul Bağcılar’daki ismi sizde mahfuz üniversite hastanesinde doktor acil kök hücre nakli olmam gerektiğini söyledi. 30 bin lira para talep ediyor ama maddi durumum yok. Doğru düzgün çalışamıyorum. Kış aylarında hiç çalışamıyorum. Çok daraldım bunaldım, dayanacak gücüm kalmadı. Psikolojim altüst oldu. Bankalara çok borcum var. Düzenli çalışamadığım için banka borçlarımı ödeyemiyorum... Ağabey senden son kez ricam Allah aşkına sesimi duyurabilir misin?” diyen Rumuz: “Engelli” okuyucumuzun derdini geçen hafta yayınlamıştık. Bize kısa bir cevap yazmış:
“Teşekkür ederim ama ne arayan var ne soran. Koskoca devlet hastanelerinde kök hücre nakli yapılmıyor. Özel hastanede yapılıyor onlar da 30 bin lira para istiyorlar. Konuyu haber yapmaları için televizyon kanallarını aradım. Ama gündeme getiren de olmadı. Çok zor durumdayım, iyice bunaldım kafayı yemek üzereyim, teşekkür ederim. Saygılarımla” dedikten sonra bir de aldığı raporun görselini göndermiş. (F. A.)

Geri