Yusuf Kenan Çalık: Mourinho'nun sözleşmesinde tazminat maddesi yok

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Mourinho'ya tazminat verilecek mi?
Yusuf Kenan Çalık: Mourinho'nun sözleşmesinde tazminat maddesi yok. Mourinho ile ayrılığın çok mümkün olmayacağı düşüncesindeyim.

Teknik direktörleri kilometrelerce uzaktan getirip hemen takım ile uyum kurmasını beklemek ve olmazsa da sezon ortası göndermeye çalışmak zaten olacak iş değil. Takım ile uyum süreci zaman alabilir ancak nedense gelir gelmez elinde sihirli değnek varmış gibi mucizeler bekleniyor.

gslilerden iyi mi bileceksiniz hıııı? Bizimle yatıp kalkıyorlar... ljkfjhlkfghd

Olmaması güzel haber, 10 yıl daha birlikte olun.

Ayrıca ayşe çok haklı, sözleşme sadece febeli taraftarla paylaşıldı, bir tek onlar bilebilir.

İlk geldiğinde iki yıllık bir sözleşmeden bahsedilmişti ve sanırım en az iki sezon kalacaktır.

Tazminat yok derken adamın parasını peşin vermişler

Tazminat yok derken adamın parasını peşin vermişler
Tek sezonda başarı beklemek hayal olur ve muhtemelen öncesinde tüm bunlar konuşulmuştur, iki sezon için de anlaşmaya varılmıştır yoksa kimse prestijini riske atmaz.

Tek sezonda başarı beklemek hayal olur ve muhtemelen öncesinde tüm bunlar konuşulmuştur, iki sezon için de anlaşmaya varılmıştır yoksa kimse prestijini riske atmaz.
Benim morinyoyla derdim yok.
Benim futbolcuyla da derdim yok.
Ben o Ali'ye uyuzum

Benim morinyoyla derdim yok.
Benim futbolcuyla da derdim yok.
Ben o Ali'ye uyuzum
Farkındayım ancak o da büyük çaba sarf ediyor ayrıca kulübe sahip çıkıyor. Mayıs sonuna kadar bekleyip göreceğiz.

mourinho gibi hocayı ali koç gibi başkanı bi daha bulamazsınız
siz de onlara sahip çıkın

2 yıllık maliyeti ortalama 40 milyon euro. kovulduğu bütün takımlardan tazminat almış. eğer kanı sarı lacivert akmıyorsa habere itibar etmeyin. zaten kaynak olarak güvenilir değil.
*conte ile anlaşma aşamasına gelip, mou alan bir yönetim her şeye layıktır.

Geri