Yürüyüşle kilo vermek...

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
Sabahları limonlu su rejimi daha kolay geliyor. Gerçi kâlp için yürümenin faydası çok. Birlikte bir kaç fayda için yürümeyi de zaman zaman tercih ediyorum.

Karbonhidratı kesmediğiniz sürece yürümek ve sporda fayda etmiyor. Ben ekmeği hayatımdan çıkartarak bu ara baya kilo verdim.

• Beğen
Tepkiler: 0
Kilo vermenin ilk kuralı kafada bitirmek. Geçen yıl spora gittim çıkışta abur cubur yedim. 3 kilo aldım nxxnfnf evde egzersiz yaparken abur cubur yedim:D kafada bitirmek ve biraz da boğazını tutmak ile verilir bence

• Beğen
Tepkiler: 0
size kilo verdiren şey beslenmenizi düzene sokmaktır. geriye kalan her şey bu süreci hızlandırıp, şekillenmenizi sağlamak için vardır. yürüyüş tek başına kilo verdirmez.-ama yürüyün iyidir- herhangi bir besin grubunu hayatınızdan çıkarmak uzun vadede fayda sağlamaz. limonlu ve sirkeli su içerek 45 kilo olamazsınız. mekik çekmek göbek eritmez. basenler kendinizi duvara vurarak gitmez. bacaklarınız kalın bir yapıya sahipse bu kaç kilo olursanız olun değişmez. bölgesel diye bir şey yoktur, özel aletlerle işlem görmedikçe kayısı yiyem göbeğim gitsin elma yiyem popom büyüsün diye bir şey de yoktur. teşekkürler…
(nerden mi biliyorum? doğru beslenene kadar hepsine inanıyordum)

istediğini ye ama her zaman kısarak. kilo vermenin formülü bence diyet değil kalori hesabı.

hamurişi abur cuburu kesmedikten sonra ne fayda

Düzenli yürüyüş ve hareketli yaşam tarzı her zaman fayda sağlar ve kilo verilmese de alınmasına engel olacaktır.

bu ara vermişim biraz
seksenlere inersem iyi olacak

Tempolu yürüyüş hatta koşu derecesinde olmadığı sürece çok fark ettirmez. En önemlisi de 3 beyaz ve şekeri hayatınızdan çıkartmanız gerekiyor.

Benim bünyeme kilo verdirmese de almasını önlüyor.

Benim bünyeme kilo verdirmese de almasını önlüyor.
Günde en az üç pide tüketen birini tanıyorum ve aynı zamanda ortalama iki saat yürüyüş yapar. Metabolizma hızı da etkili elbette ancak hareketli yaşam kilo alımını engelliyor.

Aşırı kilo sorunu varsa zaten ilk önce iç hastalıkları uzmanı ile görüşüp altında yatan nedeni bulmak gerekiyor.

Günde en az üç pide tüketen birini tanıyorum ve aynı zamanda ortalama iki saat yürüyüş yapar. Metabolizma hızı da etkili elbette ancak hareketli yaşam kilo alımını engelliyor.

Aşırı kilo sorunu varsa zaten ilk önce iç hastalıkları uzmanı ile görüşüp altında yatan nedeni bulmak gerekiyor.
Yediğimiz her şey hormonlu Lefty ve zirai ilaçlı. Bir videoda görmüştüm. İtalya da hamurişi besleniyor ama obezite yok demişti. Maalesef kendi üretimin dışında her şey hormonlu.
prmak kadar kabak sabaha kocaman oluyor yapılan hormonlarla demişti biri.

Kilo vermenin basit bir matematiği var. İlki kalori açığı oluşturmak ikincisi ise hareket etmek. Düz yürüyüşten ziyade hafif tempoda eğimli yürüyüş daha fazla kalori yakar. Sarkmayı önlemek için de ağırlık kaldırırsanız, mis.

destekleyici olarak olabilir, tek başına yetmiyooor

Yediğimiz her şey hormonlu Lefty ve zirai ilaçlı. Bir videoda görmüştüm. İtalya da hamurişi besleniyor ama obezite yok demişti. Maalesef kendi üretimin dışında her şey hormonlu.
prmak kadar kabak sabaha kocaman oluyor yapılan hormonlarla demişti biri.
Ölçülü tüketildiği takdirde aslında insanın kısıtlamaya gitmesine gerek kalmıyor ve yerine göre her istediğini tüketebilir. Yürüyüş de düzenli bir hareket şekli olduğu için en azından kilo alımını engelliyor. Tempolu ve uzun süreli yürüyüşlerde kilo vermek de mümkün olacaktır.

Diyetisyen kontrolünde olmayan diyetler ise metabolizmaya zarar verir ve bu da bir süre sonra kilo alımına neden olur.

Geri