Yürüyüş Yolu

Konu sahibi son olarak 41 gün önce görüldü
Yürüyüşümüzü yaparken küçük bir Antalya turu yapalım dedim ve tabikide Misanthropic 'e nispet yapmak istediiiiiiiim :hello::hello:

Turumuzun ilk durağı yaşlı evinin tepesi oldu ve objektifimden bir kare

3D3WM9.jpg

''Özgürlük bu sanırım'' adlı çalışmamız Onur Bey ile :oy:

8g3WoW.jpg

Belki bilenleriniz vardır Lara Antalya'nın bir ucu Konyaaltı diğer ucu. Bu da uçların fotoğrafı. Lara'dan Konyaaltına bakan objektifimiz. Antalya'nın nemsiz havalarını değerlendirip bu açıyı yakaladık :şirine:

g5DvGZ.jpg

İkinci durağımız Antalya'nın eski şehiri Kaleiçi ve burasıda girişi ''Üç Kapılar''

kka7dr.jpg

O kapıdan geçtik ve içerideki eski evleri ve Keleiçi sokaklarını objektifimize yansıttık.

3D3W4j.jpg

VVG8JR.jpg

zA1ONg.jpg

DMrWjy.jpg

ogaqJo.jpg

Bu sokaklardan aşağıya doğru inildikçe Antalya Liman'ına varıyoruz ve biraz soluklanıyoruz oturduğumuz kafeden kameralarımıza takılan görüntüler :ee:

ogaq1o.jpg

d5almZ.jpg

8g3WAr.jpg

Soluklanıp buz gibi limonatalarımızı içtikten sonra artık eve dönme vakti deyip buralardan çıkışımızı yapıyoruz dönerciler çarşısını kullanıyoruz çıkarken ama orada bir şemsiyeler sokağı var objektifimize almadan edemedik :cee::cee:

ogaqBk.jpg

Bugünlük bu kadar tur bize yeter.:öp:​

beautiful-paths.jpg

Bu bir sır, yasanan ilk heyecan,

sanırım sasiricaksin, bil bakalım neresi?

beautiful-paths.jpg

Bu bir sır, yasanan ilk heyecan,

sanırım sasiricaksin, bil bakalım neresi?

Marmaris yolunda böyle bir yer var ama ordaki ağaçlar böyle değil. Karaalioğlu parkı diyeceğim ama orası olması imkansız :/ Neresi ki acep :dusun:

abooo ben araya karışmışımm :p İrlanda mı :/ tüüü bana

çok güzel olmuş. teşekkürler. (: umarım birgün gider görürüz bizde.

teşekkürlerpaylaştığın için güzel görseller :)

Ankaralı olduğumu biliyo hep denizin resmini gönderiyo bekle sen , sana bu duyguyu yaşatcam hahahaha
şaka bi yana gezmiş kadar oldum tabi gerçeği gibi olmuyo ama hayalleri süslüyor teşekkürler misahelia :p

Üçüncü fotoğraf Hadrianus kapısı beşinci de karaalioğlu parkı galiba. Ophelia neresindesin Antalya'nın?

Ankaralı olduğumu biliyo hep denizin resmini gönderiyo bekle sen , sana bu duyguyu yaşatcam hahahaha
şaka bi yana gezmiş kadar oldum tabi gerçeği gibi olmuyo ama hayalleri süslüyor teşekkürler misahelia :p

dur ben sana biraz daha atıcam :karizma:

Üçüncü fotoğraf Hadrianus kapısı beşinci de karaalioğlu parkı galiba. Ophelia neresindesin Antalya'nın?

Evet Üç Kapılar diğer adıyla Hadrianus kapısı
ama beşincisi Karaalioğlu parkı değil Kaleiçi :)

Geri