Yürüyerek kilo verilir mi? - Yürüyerek kilo verme

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 895 gün önce görüldü
yürüyerek zayıflanırmı, yürüyerek kilo verilir mi, yürüyerek diyet yapılır mı, yürüyüş zayıflatır mı,

Yürümek kişinin forma kalmasını sağladığı gibi sağlıklı bir yaşam sürmesine de vesile olur. Yürüyerek zayıflanır, amma velakin yürüyüş süratinizin tempolu olması ve gün içerisinde yediğiniz besinlerden aldığınız kalorinin az hale gelmesi, en azından fazlalaşmaması ihtiyaç duyuluyor.

• 60 kilo olan bir kişi saatte 5 kilometre süratle 1 saat yürüyüş yaparak 245 kalori,
• 60 kilo olan bir kişi saatte 6 kilometre süratle 1 saat yürüyüş yaparak 300 kalori,
• 80 kilo olan bir kişi saatte 5 kilometre süratle 1 saat yürüyüş yaparak 330 kalori,
• 80 kilo olan bir kişi saatte 6 kilometre süratle 1 saat yürüyüş yaparak 400 kalori,
• 90 kilo olan bir kişi saatte 5 kilometre süratle 1 saat yürüyüş yaparak 370 kalori,
• 90 kilo olan bir kişi saatte 6 kilometre süratle 1 saat yürüyüş yaparak 450 kalori yakabilir.

once yorumu sonra imzayi okudum
bilerek degil oyle denk geldi
Ljks

hikayede adi gecen bihter ben degilim ljksk
hayir neden behlul sen de mi behluul

Yürüyerek kilo verilmez. Kilo alınması önlenir. Önlem her zaman iyidir. Olan olduktan sonra yürüyek arzunuz kalmaz.

Bunu bende uzun zamandır araştırıyorum.

Geri