Yürürken kız arkadaşı dokunarak yönlendirmek

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
yürürken kız arkadaşı dokunarak yönlendirmek

* yolu tek başına bulamayacağını düşünen insan grubu

* çekerek yapanları da mevcuttur ve hayattan soğuma sebebidir

* en nefret ettiğim yol buldurma şeklidir

Kötü birşey değildir. dayanışmanın göstergesidir. :)

Elimden tutarak yön tarifinde bulunuyor körüm ya ben :zuha:

Bence gayet kibarca bir davranış. Erkeklerin bi nevi sahiplenme belirtileri.

Kesin motora bağlamış konuşuyorumdur o yüzden o şekilde yön verebilir

Sahiplenme hissi ile yapılıyorsa hoş bir davranıştır.

Fazlaca oyun konsolları ile vakit geçirmekten kaynaklanan alışkanlık. Ben bazen R1 tuşu arıyorum hızlı olsun diye

2012 yılnda takıldığım hukukcu bi hatun vardı daha doğrusu ben ona yazıyodm da arkadaştık henüz. karanfil sokakta baktım camurlu suyun icine dogru gidiyo yavaştan koluna girdim cektim kendime doğru ters tepti la. dedi ben kendim yürüyemiyo muyum :/ ben de altta kalmamak icin bogulcaktın suyun icinde falan dediysem de ı ıh azarı yedim. 1 hafta falan gezdiydik hergün kırıkkaleye yanıma geldiydi. sonra her zamanki gibi anlasamadık. ben niye kimseyle anlasamıyorum ya :////

2012 yılnda takıldığım hukukcu bi hatun vardı daha doğrusu ben ona yazıyodm da arkadaştık henüz. karanfil sokakta baktım camurlu suyun icine dogru gidiyo yavaştan koluna girdim cektim kendime doğru ters tepti la. dedi ben kendim yürüyemiyo muyum :/ ben de altta kalmamak icin bogulcaktın suyun icinde falan dediysem de ı ıh azarı yedim. 1 hafta falan gezdiydik hergün kırıkkaleye yanıma geldiydi. sonra her zamanki gibi anlasamadık. ben niye kimseyle anlasamıyorum ya :////
Dostum üzüldüm ya :(

O kız arkadaş kumanda degil.Yururken nasil yuruyecegini bilmeyen bir insanla o yola cikmasin ozaman.

valla genelde sohbet bölünmesin diye bende yaparım kaşımdakide yapar sorun yok yani

hocam ben de kırıkkale'de yaşıyorum da bi şeyi merak ettim, kırıkkale'de ne yapabildiniz ki :/ belki sorun sende değil, kırıkkale'dedir :(

hocam ben de kırıkkale'de yaşıyorum da bi şeyi merak ettim, kırıkkale'de ne yapabildiniz ki :/ belki sorun sende değil, kırıkkale'dedir :(

yok kırıkkaleye bi gün geldi gerikalan günler ankaradaydık hep. onda da hastaydım anamın babamın yanına gelmiştim beni ziyarete gelmişti :ddd

nabıyon kırıkkalede neresindesin?

yok kırıkkaleye bi gün geldi gerikalan günler ankaradaydık hep. onda da hastaydım anamın babamın yanına gelmiştim beni ziyarete gelmişti :ddd

nabıyon kırıkkalede neresindesin?

ha sen değil ailen kırıkkale'de yani :D okuyorum ben ya, yenişehir'deyim, gel datlımı ye bi gün?

Geri