Yurtta Sulh Konseyi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yurtta Sulh Konseyi, 15 Temmuz 2016 gece yarısı 65. Türkiye Hükûmeti'ne karşı askerî darbe girişiminde bulunan askerî grup

devletin her türlü imkanlarından faydalanan halkın verdiği vergilerle maaşını alan her türlü imkandan ücretsi faydalanan şerefsiz kansız haysiyetsiz bir grup.

devleti ele geçirmeye çalıştılar

Whatsapp'ta grup kurup darbe yapmaya çalışan oluşum :D

Ne bekliyordun azizim güvercinlerle mi iletişim kursalardı.
Koskoca ülkeye darbe yapacaklar tabi ki whatsapptan iletişim kuracalardı.
Akit paçavrasının yaptığı montajlar bile daha gerçekçi oluyor

Darbe bildirisini kendileri değil haber spikerine okutacak kadar darbecilerdir....

Burda alıntı yapılmıyor diye biliyorum neyse ya ne bileyim Ordu'nun en üst rütbeli insanları bunlar özel ağları, kriptolu telefonları vs olur diye düşünüyor insan :D
Bu arada akit dedinde az önce gördüm kendi yaptıkları haberi kendileri yalanlamışlar :D

Fake kuruluş.
Hala gerçek sanıp bunun hakkında "üst düzey adamlrdan oluşan şerefsizler" şeklinde yorum yapanlar var malesef.
Neyse fake işte. Yok böyle bir grup falan :))

Fake(!) Olup kendini bile bile iceri attirip, yedigi gostermelik sopa(!) Ile Agustosta emekli olacagini bile bile sirf Erdogan istedi diye sozde darbe(!) Girisimine bulunmus, oyuncular (!).

Yurtta sulh diyip Atamızın adını ve görüşlerini kullanıp halkını katledecek, askerini kurşuna dizecek kadar şeref yoksunu bir oluşum.

İçlerinde hükümetin göreve getirdiği terfi ettirdiği kişiler varmış.
Fetö'cü olmuşlar sonradan o zaman değillermiş cnm yaaa.
Sonrada ne alakaysa Atatürk'ün sözünden yola çıkarak Yurtta Sulh konseyi adı altında peydah olmuşlar.

Ordunun kullandığı sivil girişe yasak "karanet" diye bilinen bir iletim sistemi vardır.
Görev yaptığım süre boyunca sadece bir kez sivil giriş yapmaya çalıştı ve tüm bilgisayarlar kapatıldı.
Darbe konuşacak olsalar oradan iletişim kurarlardı.

Ordunun kullandığı sivil girişe yasak "karanet" diye bilinen bir iletim sistemi vardır.
Görev yaptığım süre boyunca sadece bir kez sivil giriş yapmaya çalıştı ve tüm bilgisayarlar kapatıldı.
Darbe konuşacak olsalar oradan iletişim kurarlardı.

Küçük Bir not :

Karanet Kara Havacılık , Jandarma , ve Kara Kuvvetlerı , hava kuvvetlerı sahıl guvenlık İçin hazırlanmıs bır sıstemdır ..
Sıvıl gırıslerde , anında sıstem devre dısı kalır ..

Cogu kıslanın sıstemı Tek ana bılgısayar uzerınden yonetılır , Ana bılgısayar dısındakı hıc bır bılgısayardan kolay kolay bılgı sızdırılamaz
Ayrıca Bu sıstemın kendıne aıt bır maıl sıstemı vardır , Her rutbelının kendısı ana bılgısayarı kullanan , ve Ankarada gorvlı kısıler dısında maıllerını gorebılecek kısı yoktur

Bu sıstem elınde olan ınsanlar , Whatsapp ve Hotmaılden mı mesalasır :D

Annesi babası belli olmayanlarda diyebiliriz .

Ülke yönetimine el koymaya çalışan iç ve dış mihraklardan destek alan , ama başarısız olunca da sahip çıkılmayan ve ortada kalan bir gurup asker.

subliminal mesaj içeriyor bence : ) paralel dediler,feto terör örgütü dediler ama ne ironiktir ki konseyin adı Yurtta sulh ahahah :d

Geri