Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Guzel arkadaşliklar edinebilecegin bir yer .Oda arkadaşin da iyiyse koşa koşa gidersin yurda. Ev kiralamaktan cok daha iyidir. Her gun ISS gelir odan temizlenir.
Ama eve ciktiginda her sorumluluk sana aittir.
Biz guzel bir grup olusturmustuk.ben hep disaridan yemek soylediğim icin yemek sıkıntımda yoktu
Çoğu kişi yurt hayatini sevmez ama ben memnundum şahsen şuan da ozledigimi farkettim..
Kızlar yurdu tam bir tımarhanedir!! Aklı olan varsa ev tutsun. Paramız yoktu vakt-i zamanında, mecbur çektik.. Hayatımın en kötü dönemlerinden biriydi..
Anlayışsız , adabı muaşeret kurallarından bihaber olan insanlarla aynı odaya düştüğünde cinayet sebebidir!
Sen uyurken gecenin bir yarısı kapıyı vurarak girip çıkmalar , pencereyi açıp çarpmalar ışığı zırt bırt açıp söndürmeler , yüksek sesle müzik dinlemeler ...