Yurtiçikargo şubesine nasıl zarar vereyim öneriler?

Konu sahibi son olarak 2310 gün önce görüldü
23 ünde şiparişiniverdiğim şey? 24 ünde ilçeme gelmiş fakat evime 11 gün oldu hala gelemedi şimdi yarın şubeye gideceğim şikayet etsen mağduriyetin giderilmio kendim alıp eve gelsem zaten taşımamak için sipariş etmiştim kargo parası nie verdim o zaman ? tek çare bu ...şubede neye nasıl zarar verebilirim öneriler istiyorum

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oraya git ve forumda açtığın kendine has konu başlıkları tarzında sorular yönelt kendilerine .. Beş dakikaya kalmaz beyin ölümleri gerçekleşmiş olur :)

Oraya git ve forumda açtığın kendine has konu başlıkları tarzında sorular yönelt kendilerine .. Beş dakikaya kalmaz beyin ölümleri gerçekleşmiş olur :)
[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Bunlar her yerde ayni demek ki..
Adreste olduğum halde adreste bulunamadi diye defalarca kendi kendilerine sorgulama notu düşmüşler.Ustelik sube telefonunu bile acmiyorlar=) Ben müşteri hizmetlerine kadar aradım hep aynı zirvalama
Ilgili birime bildirildi hanımefendi (:
Sonucunda hep kargomu gidip kendim alıyorum.Mng kargoda aynı

benim teli de açmıolar hatta adrese kurye talep ediyorum onda bile açmıolar [emoji19]

kargomu aldıktan sonra içeri geçip telefonlarını kırayım diyorum zaten kullanmıomuşsunuz derim

tilkiyi kuyruğuna şikayet etmek neyse, şikayette odur.
bunlar şikayetten de anlamaz.saygı yok bunlarda.hemen hemen her yerde aynı bunlar.

yapabileceğin tek şey, BUNLARLA ÇALIŞMAMAK.

ben de günde 20 kere aradım çıkmadılar 18 sularında kendileri arayıp ajda pekkandan "maziyi hatırladım iki büyük soru hazırladım" dinlettiler ertesi sabah 07 gibi yine aradılar tarkandan "yolun açık olsun demek isterdim" dinlettiler ikisinde de bağırdım kimse konuşmadı

Çalışanlar arasında sarışın genç bir bayan varsa numarasını al bana ver halledeyim.

Asgari ücretle çalışan gariplerime acı söz bile söyleme sakın. Firma merkezine mail at.

Internette şikayet et diye bir site var ya da o tarz bir adı ver işte yurtiçi kargo şikayet dahi yazsan çıkar. Orada şikayet ediliyor.Eğer oraya yazarsan ciddiye alırlar seni çünkü herkes okuyacak korkusu var.Bence dene derim. Hatta şikayetini bir kaç kez yinele ki kötü reklamları olsun.

kargo ana binasına git ve içeri girip silahını havaya doğrult ve haykır
10 tane kargom vardı , 9 zu yurtiçindendi , allah belanı versin yurtiçi kargo

Yurtiçi kargo kadar rezil bi firma yok stüdyo ekipmanları almıştım pahalı ve nazik ürünler sonuçta adamlar kargoyu dışarıya koymuş xd

ups biraz daha pahalı ama en iyi hizmeti veriyolar

şayet eve gelen bir kargo olursa yanınızda açıp kontrol etmek istiyorum, sorun varsa rapor tutturmak istiyorum de. en büyük işkence bu onlara, hiç sevmiyorlar. :d

Samsun'a davet et biz hallederiz
adımız çıkmış 90 a

Geri