Yurtiçi Kargo Rezaleti.

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3-5 sene kadar önce enn hızlı ve güvenilir kargo şirketi diyordum bunlara. Ama son 10 kargodur ikinci kata çıkmaya üşenip evde bulamadık diyorlar..

Sorun çalışanlarda iş ahlakı yok

kurumsal görünse de her şey fazla bireysel .s.s

UPS,PTT ve aras bu üçü iyi, en azından bana hep iyileri denk geldi. Yurt içinin allah belasını versin hepte yalanları aynı "geldik yoktunuz" artık d&r dan bir şey alınca bunları arıyorum " geldik yoktunuz" diye yalan söylemeyin burası dükkan adresi diye heriflere dükkan adresi veriyorum "geldik yoktunuz" diyorlar.

Geldik evde yoktunuzu DHL'de cok yapiyor, komsuya birakmadan :) ayrica butun kargo sirketleri hata yapabilir, calisanlarin insafina kalmis bir sey bu.

Geldik evde yoktunuzu DHL'de cok yapiyor, komsuya birakmadan :) ayrica butun kargo sirketleri hata yapabilir, calisanlarin insafina kalmis bir sey bu.

Bu hata değil ki? Video hakkında yorum yapmıyorsun sanırım ama yurt içi kargo genel olarak böyle 10 kargonun 7'sini merkezden gidip aldım şahsen ve ben ptt yi 4-5 sefer kullandım, aras kargoyla yine defalarca çalışan firmalardan ürün aldım, ups de öyle hiç birinde geldik bulamadık sizi yalanı yok.

Ülke genelinde yurt içinin bi boşvermişliği rahatlığı var demek ki herkes aynı sorundan dert yanıyor.

Bu hata değil ki? Video hakkında yorum yapmıyorsun sanırım ama yurt içi kargo genel olarak böyle 10 kargonun 7'sini merkezden gidip aldım şahsen ve ben ptt yi 4-5 sefer kullandım, aras kargoyla yine defalarca çalışan firmalardan ürün aldım, ups de öyle hiç birinde geldik bulamadık sizi yalanı yok.

Ülke genelinde yurt içinin bi boşvermişliği rahatlığı var demek ki herkes aynı sorundan dert yanıyor.

Yok genel olarak bahsediyorum cunki video izleyemiyorum burada. Ben UPS'te calisiyorum alt yapidan yonetime kadar her kadroda yer aldim. Yanlislikla tracking numarasina iletildi gireni bile gordum, yanlis paketin yanlis adrese, 1 civiyi 50 kiloluk sandikla gonderdigimiz bile oldu. Kaybolun onlarca urun oluyor. Yani insanin oldugu yerde hata olabiliyor, ve paketi getiren kisinin insafina bagli, sisteme nasil giriyorsa check yapanlarda ona gore hareket ediyor malesef.

Yok genel olarak bahsediyorum cunki video izleyemiyorum burada. Ben UPS'te calisiyorum alt yapidan yonetime kadar her kadroda yer aldim. Yanlislikla tracking numarasina iletildi gireni bile gordum, yanlis paketin yanlis adrese, 1 civiyi 50 kiloluk sandikla gonderdigimiz bile oldu. Kaybolun onlarca urun oluyor. Yani insanin oldugu yerde hata olabiliyor, ve paketi getiren kisinin insafina bagli, sisteme nasil giriyorsa check yapanlarda ona gore hareket ediyor malesef.

Hata olmaması imkansız ama mesele o değil, mesele bu adamların hiç gelmeden "geldik ama sizi bulamadık" demeleri yani bunun hatayla örtüşür bir yanı var mı? bu hata değil sahtekarlık.

Senin bahsettiklerin, dalgınlık, hata vs. ama bunların ki işin kurnazlığı akşama kadar bir kaç tane dağıtıp sağda solda takılıyorlar ondan sonra artanları merkeze geri götürüp bu yalanı öne sürüyorlar.

Videoya gelirsek sen izleyememişsin ben sana özetleyeyim, kargo arabasına kargoları yüklüyorlar ama elden ele fırlatarak ve bir tanesi yere düşüyor, bir tanesini tekmeleyerek arabaya doğru itiyor vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri