Yabani
Elmas Üye
-
-
-
-
[YOUTUBE]Dhbys0JwF30[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videoyu izleyemiyorum biri kisa ozet gecebilir mi ?
Geldik evde yoktunuzu DHL'de cok yapiyor, komsuya birakmadanayrica butun kargo sirketleri hata yapabilir, calisanlarin insafina kalmis bir sey bu.
Bu hata değil ki? Video hakkında yorum yapmıyorsun sanırım ama yurt içi kargo genel olarak böyle 10 kargonun 7'sini merkezden gidip aldım şahsen ve ben ptt yi 4-5 sefer kullandım, aras kargoyla yine defalarca çalışan firmalardan ürün aldım, ups de öyle hiç birinde geldik bulamadık sizi yalanı yok.
Ülke genelinde yurt içinin bi boşvermişliği rahatlığı var demek ki herkes aynı sorundan dert yanıyor.
Yok genel olarak bahsediyorum cunki video izleyemiyorum burada. Ben UPS'te calisiyorum alt yapidan yonetime kadar her kadroda yer aldim. Yanlislikla tracking numarasina iletildi gireni bile gordum, yanlis paketin yanlis adrese, 1 civiyi 50 kiloluk sandikla gonderdigimiz bile oldu. Kaybolun onlarca urun oluyor. Yani insanin oldugu yerde hata olabiliyor, ve paketi getiren kisinin insafina bagli, sisteme nasil giriyorsa check yapanlarda ona gore hareket ediyor malesef.