Yurt disina cikis harc pulunun 3000 TL olmasi

Konu sahibi son olarak 201 gün önce görüldü
Temmuz ayı başında Meclis’e gelmesi öngörülen yeni vergi paketinde yer alan yurtdışı çıkış harcı için, Gelir İdaresi Başkanlığı sunumunda “3 bin lira olarak belirlenmesi ve harcın her yıl yeniden değerleme oranında artırılması” önerisi yer aldı.

Yapılan açıklamaya göre öneri güncel değilmiş.

Rahatlayacaksan veririz dedik ya ne inatlasiyorsun.... zaten aliyorlar farkli yontemlerle bari acik bir adi olsun topluca alsinlar....
Hayır rahatlamicam, çünkü sırada gurbetçilerin oy vermemesi meselesi var ….

Herkes bilir ki 2 takıntım var. Gurbetçiler ve öğretmen maaşları …

#GurbetçilerdenAlınanVergilerÖğretmenMaaşlarınaYansıtılsın

Oha harika fikir.

Hayır rahatlamicam, çünkü sırada gurbetçilerin oy vermemesi meselesi var ….

Herkes bilir ki 2 takıntım var. Gurbetçiler ve öğretmen maaşları …

#GurbetçilerdenAlınanVergilerÖğretmenMaaşlarınaYansıtılsın

Oha harika fikir.
Soyle olmali, askerlik mecburiyeti kalkmali gurbetcilere, emeklilerin getirdigi arabalar sinirsiz Tr'de kalabilmeli, bozulan parcalari Tr'den alabilmeli , kolcususuyla pulcusuyla ugrasmadan tamir ettirebilmeli, yurtdisindan aileye getirilen telefonlardan harc hurc parasi alinmamali. Pazarlik boyle olsun...

Muhtemelen 3.000 TL rakamı kendileri tarafından dolaşıma sokuldu. Bu sayede 150 TL’den 1500 TL’ye razı edilecek millet. Hoş gerçi, ben olsam daha fazla alırdım. Ne de olsa kimse itiraz etmiyor, isyan etmiyor. Var ki isyan etmiyor herhalde. Aksi ahmaklık olurdu.

Lan böyle ben de ülke yönetirim ne var amonim

Soyle olmali, askerlik mecburiyeti kalkmali gurbetcilere, emeklilerin getirdigi arabalar sinirsiz Tr'de kalabilmeli, bozulan parcalari Tr'den alabilmeli , kolcususuyla pulcusuyla ugrasmadan tamir ettirebilmeli, yurtdisindan aileye getirilen telefonlardan harc hurc parasi alinmamali. Pazarlik boyle olsun...
Bunlar imtiyaz. İmtiyaza yer yok. Kapitülasyonları atam kaldırdı.

Zorunlu askerlik herkese kalkmalı.

Yok öyle bir asgari ücrete araba alıp ülkemde koy koy gezmek. Euro kazanıp tl ile yedek parça, telefon almak. Reddedildi.

#GurbetçiTerörü shshdha

Bunlar imtiyaz. İmtiyaza yer yok. Kapitülasyonları atam kaldırdı.

Zorunlu askerlik herkese kalkmalı.

Yok öyle bir asgari ücrete araba alıp ülkemde koy koy gezmek. Euro kazanıp tl ile yedek parça, telefon almak. Reddedildi.

#GurbetçiTerörü shshdha
Oy verme hakki o da oyle iste, eger bir vatandaslik hakki aliniyorsa diger mecburiyette kalkmali. Yok oyle alip alip vermeme....

Herkes harcını şimdiden yatırsın. 2850 TL cepte kalır.

Aslında 5000 olsun. Dedeagac fantazinizden kurtuluruz

Muhtemelen 3.000 TL rakamı kendileri tarafından dolaşıma sokuldu. Bu sayede 150 TL’den 1500 TL’ye razı edilecek millet. Hoş gerçi, ben olsam daha fazla alırdım. Ne de olsa kimse itiraz etmiyor, isyan etmiyor. Var ki isyan etmiyor herhalde. Aksi ahmaklık olurdu.
Hiç şaşmaz;

yurtdışı çıkış harcı ne oluyor gezmeye londraya gidicem mesela 1500 tlmi ödücem şimdi tam olarak anlayamadım da

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri