Yürek Burkan Anlar

• Kullanıcı Lupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 239 gün önce görüldü
"Czn Burak'ın bakmadan doğrayışı gibi lime lime olunan anlar da dahil."

*Kendi adıma; bugün düşünme fırsatı bulunca fark ettim ki, " insan en çok kendine acımasız davranıyor, kendime olan bu insafsızlığım beni burkulma komasına soktu.
E hadi sıra siz de..

Ya dün kapıyı bi açtım bir kedi bekliyor gözlerime bi baktı ki açtı sanırım ama adeta gözleri ile konuştu açım diye içim cız etti ya o acı ile dolaptaki çeyrek sucugu verdim yedi kaçtı Sjsjsj

Dün akşam arkadaşımla oturuyoruz. altı yedi yaşlarında bir çocuk masamıza yanaştı "abi boyayım mı?" dedi. "teşekkür ederim kardeşim" dedim ve gerek yok işaretini yaptım. arkadaşım çocuğu görünce 'yüreği burkuldu' ve çocuğun yanına giderek "karnınız aç mı? size yemek ısmarlayayım" dedi ve cafe karşısındaki köftecide köfte ısmarladı. cebine de elli lira koymuş, yemekten sonra eve gidin diye tembihlemiş falan. bir saat sonra baktım çocuk başka masaya geldi ve yine "abi boyayım mı?" diye konuya girdi. arkadaşıma "hani eve gidiyordu seninki?" dedim ama işte kız 'yüreği burkularak' kalmış oldu. ben hala "bence gidip elli lirayı geri isteyelim ya da yirmi lirasını ceza olarak geri al" diye işin geyiğindeyim tabi...

yine yüreğim burkulmadı tabi :/

Başlığı okuduğumda ilk aklıma, yıllar önce izlediğim filmden bir sahne geldi ve elbette spoiler içerir.

Terms of Endearment - 1983

Son düzenleme:
Evin butun cocuklari masanin etrafina toplanip, koltukta oturan annelerine bakiyordu. onemli bir konusma yapilacakmis gibiydi o an. aile toplantisi vardi sanki ama herkes sessizdi. anne elindeki mektuplara bakarak, basini one egip agliyordu "kirayi nasil odeyecegim" diye. cocuklar hicbir zaman annelerini bukadar caresiz gormemisti. daha dogrusu, bukadar aglarken gormemisti. icleri burkulmustu.......

Kedi ezdim.
Adam el sallıyordu. Beni tanıyor sandım. Yavru bir kedi karşıya koşuyormuş. Tam ön tekerin altına denk geldi. Belki adama bakmasaydım kediyi görürdüm. Ama belki.

Kahvene istediğin kişinin eşlik edememesi:(

hoşlandığın kızın egolu naleet biri olduğunun farkına vardığın o an :/

sevdiklerime insafsızlık yaptığım
zamanlar oldu
kötü zamanlar

Dayımın cenazesine giderken döndüğümüz o köşe ve salâ.

Vljm3xS.jpeg

dün el kremlerinin 27 tl olduğunu görünce inanılmaz bir burkulma yaşadım. boy boy renk renk el kremini stoklayan, bulunduğum her yere birer ikişer koyan insandım bu yapılan reva mı? çok sık kullanıyorum diye ucuza aldığım 3.5 tl'lik benri kremi bile 14 tl olmuş. iyi ellerim pamuk olmasın. iyi.

czn burak kim? neyse

canim kardesim filminde kahramanin hic bir zaman televizyon izleyemeyecegini hatirlamak

Bir kiviyi soyamamak şuan

“Kişi, kendisinin tanrısıdır.”

Değerlendirme yaparken kendinizi ve başkalarını aynı tanrıların sınamasına izin verirseniz eşitliğin öncüsü olursunuz.
Ben olamadım.

Geri