Yüregimin Sesi

Konu sahibi son olarak 2657 gün önce görüldü
Yüreğimde saklı kalan duygularımın keşfiyle başladı herşey..
Ve ben seni sevmekle başlayan bir ömrün ve bitmesine ihtimal verilmeyen bir aşkın gizlendiği bir yüreğin sahibiyim sayende..
Sen;
yaşadığım kadar beklediğimsin..
Ve yaşayamadıklarım kadar sevdiğim...

ALINTI

Ah Be Sevgili...
Telafisi Yok Giden Günlerin...
Şu Mesafeler Yokmu! Çok Canımı Acıtıyor...
Yokluğunlada Başım Belada Zaten! Anlaşamıyoruz Kısacası... Özlemin Daha Ağır Basıyo...
Olur Olmadık Yerde...
Bir Sancı Saplanıyor Sol Yanıma...
... Sonra Derin Bir Nefes Çekiyorum! Tamam Diyorum Sakin Ol! Elimi Koyup Kalbime...
Biliyorum Özledin Diyorum Sende! Kapatıyorum Gözlerimi... Dalıyorum Senli Hayallere...
Biliyormusun?En Mutlu Oldugum Yer Hayallerim...
Çünkü Orda Hersey Yolunda! Ve Sen Varsın Yanımda.

ALINTI

Etrafını saran insan müsveddeleri, sana hiç doğruları göstermedi. Onlar, senin duymak istediklerini söylediler hep. Zaaflar böyle bitirir işte insanı. Seni mutlu eden sahte insanları, sana doğruları söyleyerek ruhunu sıkanlara değişirsin. Onların sana sunduğu sahte dünyanın içinde mutluyu oynarsın. Ama aslında gerçekleri göremeyen bir zavallısın. Arıları öldürmüş, sineklerden bal bekliyorsundur.

KIYISIZLAR

“Tek isteğim, her şey bittiğinde uzakta bir şey görmek…
'Değermiş' dedirtecek bir şey.”

q24kj.jpg

Kalp rahatsızlıklarının en başında geliyordu aşk. Beni seviyordu ya hâlâ, işte en çok da bu incitiyordu canımı… Ruhumu, bütün varlığımı… Ne kadar “Allah tamamına erdirsin.” denilse de ona, her aşkı yarım bırakmıştı. Her hikâyeyi bölmüştü ortasından, kahramanları neye uğradığını şaşırmıştı hep. Onun üstünde ne şık dururdu yalanlar öyle, e tabii güzele ne yakışmazdı ki.
Ö.G.

İçimde kök salıyor ve büyüyorsun iyiden iyiye
Bir de sağıma soluma çarpmasan ne güzel olacak;
Malum ya bu benim içim, acıyor…
Ö.G.

Aşk; bir bakıma sobaya dokunmak gibidir. Bir defa yanarsın, İzi kalır. Sonra bir daha dokunmazsın sadece yanına yaklaşırsın…

Sunay AKIN

Uğruna bir şeylerden vazgeçeceğin insanı bulmak kolay; ama hiçbir şeyden vazgeçmek zorunda kalmayacağın insanı bulmak asıl olay.

Can YÜCEL​

-ki ben tabir-i caizse, yürüyorum üzerine üzerine ecelimin
Ne kadar yaram mevcutsa, onlar galiba biraz da senin!

Özgür Gümüşsoy

Geri