Yunanca Şarkılar

• Kullanıcı need
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Müzik Kulübü
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Çok tesekkür ederim need ama yunanca sarkilar beynimde cok kötü bi aniyi canlandiriyo sevmiyorum o yüzden ; yunanistan, bulgaristan denilince cildirmak geliyo bana yani dusun nasil canim yandiysa kocaman iki ülkeden nefret etmisim.

Baska sarkilarda bulusalimmm :$

Teşekkür ederim Need çok güzel bir ezgiymiş.Eskiden şu Fetö kanalı Samanyolu TV vardı muhtemelen bilirsin.O kanal da Aynalar adında bir yol/gezi programı vardı.O programda bir çok yunanca şarkı kullanılıyordu.Bu konu da o şarkılardan bulmamız mümkün mü?

Bu ara da şarkı gerçekten güzelmiş.Manasını bilmesem dahi güzel geldi... : )

Teşekkür ederim Need çok güzel bir ezgiymiş.Eskiden şu Fetö kanalı Samanyolu TV vardı muhtemelen bilirsin.O kanal da Aynalar adında bir yol/gezi programı vardı.O programda bir çok yunanca şarkı kullanılıyordu.Bu konu da o şarkılardan bulmamız mümkün mü?

Bu ara da şarkı gerçekten güzelmiş.Manasını bilmesem dahi güzel geldi... : )
Kanalı biliyorum da programı bilmiyorum.Tahminen layka tarzında çalıyorlardır.(Kanal ismini duyar duymaz içimden sövmem şaka mı ? :D )

Kanalı biliyorum da programı bilmiyorum.Tahminen layka tarzında çalıyorlardır.(Kanal ismini duyar duymaz içimden sövmem şaka mı ? :D )

Belki ilerleyen günler de ben bulur ve bu konuya eklerim.Aklımda kalan tek şey şarkıların Yunanca olduğu ve kulağa hoş gelen bir tınısının olduğu.Bu ara da müsaden ile ben de mukabele de bulunup,sana bir parça dinletmek istiyorum.Yunanca değil İbranice. : )

Geri