yunan ve kürt kardeşliği

Konu sahibi son olarak 3837 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu çizen neresi ile hangi kafa ile çizdi acaba diye düşündüm durdum.

İki haritayı çizen arasındaki 7 zihniyet farkını bulun.. Komik bir konu olmuş. Topragını çaldırmamak için ugrasıp başkasının toprağına göz dikmek ilginç..

Bir ülke toprağını işgal edip haritaya eklemeyi kolay sanan ergen düşüncesi ürünü.

Çok klişe olacak ama genele yaymamak lazım bunu.
Hayal dünyası fazlasıyla uçmuş vatandaşlarımız yüzünden bir sürü kürt,yunan insan zan altında kalıyor

Şeytan diyor ki, bas al Yunanistan'ı. :D

Her ikisi de muharebe meydanlarında hamal niyetiyle kullanılan halklar.
Eskiden Yunanlıları kullandılar, şimdi Kürtleri.
Olan yine annelere oluyor...

Bir kadın çizeceksin derdi Manga.
Bunlar da bir kaç tane or...pu çizmiş işte.

Bu sitedeki forum üyelerinin "Kürtler" ile alıp veremediği nedir
merak konusu.

lafa geldi mi "kürtler kardeşimiz, biz pkk'ye karşıyız" diyen bir insanın iç yüzünü ortaya dökebilecek, içeriği ise konu seyrine göre değiştirilmiş türde bir konu başlığı.

bu tarz etnik köken üzerinden ayrımcıl konular bahsi geçen içerikle aynı türde olmuş olup, forum içerisinde ikili tartışmalara girilebilecek bir ortam sağlanmasına neden olabilir.

Vay anasını satayım Kürtler'i hiçten sayıp onların değersiz bir halk olduğunu görenler aynı zamanda nasıl olurda böyle büyük projeleri veyahut geleceğe yönelik tahminleri Kürtler'den bekliyorlar inanamıyorum.
Ya Kürtler Çok akıllı ya da bu görüşte olanlar oldukça aptal.

zamanında nette çok kapışmıştık bu pisliklerle.hehehe gayreekler hellass lar..ama ittifak olarak kürt diyemeyiz ona genellikle Türk-islam düşmanı pkk,ermeniler,ingilizler,fransızlar,naziler,rumlar,sırplar,hristiyanlar,ateistler ittifak içindeydi bu gayreeklerle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri