Yunan neyi dinliyor?

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Haberlerde 3gündür Yunanistan yeraltından kaynaklandığı sanılan ritmik sesleri dinliyor, kafayı bozmak üzereler diye bir haber geçti. Sizce neden? Hadi bakalım sayın jeologlar, bilim çevresinin ücretsiz sesleri. Ne olabilir sizce?

Seni dinliyor olabilirler abi dikkat et

Arkasından çeşitli bilim adamlarının dünyanın çekirdeğinin hızlı bir soğuma gösterdiğini ifade ettiklerini duydum. Vallahi Benimle ilgisi yok. Soğuma yaşanacak diyorum ama bunu ben başka konularla ilişkilendirilmiştim bu konuda bilgim yok.

Korkum şu ki; bundan 1 ay önce İsrail kaynaklı olduğunu düşündüğüm Lut Gölü'nün kan rengine dönüşmesi gibi bir şey olmasın...
Arkasından ünlü Hristiyan din adamlarının kıyamet alametleri arasında göstermesi olursa bilin ki bu da bir Yahudi oyunu.

Haberlerde 3gündür Yunanistan yeraltından kaynaklandığı sanılan ritmik sesleri dinliyor, kafayı bozmak üzereler diye bir haber geçti. Sizce neden? Hadi bakalım sayın jeologlar, bilim çevresinin ücretsiz sesleri. Ne olabilir sizce?
Belki ucretliler abi ne biliyon.:D

Khaos musun be kamil0920 :)
Yeraltından ses geliyorsa Hades'i dinliyorlar muhtemelen.

İnsan kaynaklıdır. Jeolojik olarak günlerce ritmik ses çıkaran bir şey duymadım bugüne dek.

A haber : Karadeniz'de gaz bulan yerli ve milli gemimiz Fatih'in sondaj sesi Yunanistan'da duyuldu.

O kadar derinde ve sürekli olarak, insan kaynaklı nasıl bir ses olabilir ki?
"Selanik Su Temini Kurumu Başkanı Agis Papadopoulos ise sesin en belirgin olduğu Meteora semtinden geçen su kaynağının rutin ayarından geldiğini duyurdu. Papadopulos, sesin borulardan geçen su akışındaki anormallikten kaynaklandığını belirtti ve ekledi: ''Suyun borulardan bir dalga gibi aktığını hayal edin. Akışta bir tür anormallik varsa, su ile boru arasındaki temas ses üretebilir. Herhangi bir tıkanıklık yok. Korkulacak bir şey yok.''

Al işte. Sadece logar sesiymiş.

Geri