yunan adaları

• Kullanıcı SunSet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Kareler
Konu sahibi son olarak 3095 gün önce görüldü
233ae62297359207bdf9cfddd0d4313f.jpg

san4.jpg

images

3670633-md.jpg

images

Santorini%20-%20Oia_jpg_0.jpg

greeceislands21.jpg

Samosa gittim ben, öyle matah bir yer değildi. Seni temin ederim bizim sahillerimiz onlarin adalarina bedel.

bilmiyorum benim nete gördüğüm bu :)
yunan adalarınıda görmek istiyorum selanik göçmeni olarak karış karış gezmek istiyorum ama bi bora bora adalarının yerini tutamayacağı garanti:)

Orasi gibi görmedim ben ama verdikleri resimlerle bire bir olacagina pek inanmiyorum.

bende öyle ama ben bora bora adalarına olan ilgimi bi kitap ile kazandım :) hiç görmeden biraz araştırdım gecelik 900 lira imiş en ucuzu :D tur ayarlaya bilinirse daha uyguna gelir gibime geliyor düşünüyorum ileride 3-5 günde olsa gidip görmeyi:)

buralari da dahil edeceklerdi o misak-i milli'ye..........................

Sadece konaklama, uçak biletiyse bu fiyat bencede sen sadece tur atarsin gibi geliyor bana :) Koyacaksin cebine 10.000 lira paşa paşa tatilini yapcan gelcen. Değsin dimi :)

akıllara ismet inönü'nün 12 tanesini yunanlılara hediye edişini getiren ve oggy'nin özel üye olamaması gibi yürek sızlatan adalar. :/

Sadece konaklama, uçak biletiyse bu fiyat bencede sen sadece tur atarsin gibi geliyor bana :) Koyacaksin cebine 10.000 lira paşa paşa tatilini yapcan gelcen. Değsin dimi :)

mutlaka gideceğimede yazdığım gibi 10bin yeterli :D yılda bin tl atsam kenara 10yıl sonra oradayım:D

Her gün kenariya 3 lira atarsan 120 ay sonra yani 10 yil sonra gidebilirsin. :D

iyi bakalım kesin gidiyorum dimi şimdi:D

Söz dedim ya. Sen o parayi biriktir inan uçak biletinin parasini vermek zoruma gitmez. Senin azminin yaninda benimkisi sadece devede kulak :d

Söz dedim ya. Sen o parayi biriktir inan uçak biletinin parasini vermek zoruma gitmez. Senin azminin yaninda benimkisi sadece devede kulak :d
hırslı bi yapıya sahibim kafama koyduğumu yaparım :D geçmiş olsun bilet paramı hazırla:D

Geri