Yumurta kıramayan insan

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Arabesk dinlesin bak nasıl kırıyor.

İlk yumurtamı Alişan'ın Kralı Gelse şarkısıyla kırmıştım.

Sonrasında börekler çörekler açar on barnak marifeti olur. (Kadın)

Patatesli yumurta yeni açılımı olur ahahah. (Erkek)

Babam yüzünden cok uzun bi dönem bendim bu
elime üzüm yaprağı, dolma ici tutusturan ve benden tam örnek hanim hanimcik kiz yaratma ideali olan ananeme karsi,
babamin "simdi böyle seylerle doldurmayin kizin kafasini, otursun kitap okusun" seklinde sivrilmesiyle baslamadan bitmisti
lise yillarimda bütün arkadaslarim dolmalar börekler yapardi, hatta o arkadaslarim oturur sevgililerine hatır hatır atki örerdi
Ben örgü ve tarcinli kek cehaletimle kalirdim aralarinda.
hatta babamdan aldigim yetkiyle "ne kadar low bi aktivite" diye gecirirdim icimden, disimdan da yavsak yavsak gülerdim ihihi atkiya bak, cok da hos olmus diye
Sonunda atki örülen beyler, benim gibiler icin atki ören kizlari üzdüler
atki ören kizlar da hic dururlar mi, derhal atki seven yeni beyler bulup ücer beser dogurdular
Peki ya n'oldu o iki ters bi düz atkilara?onlar da kim bilir hangi dolapta küflenmeye durdular
Simdilerde mutfaktan cikmiyorum cünkü bizim ihtiyarla olmucak belli, sütlacta bayagi iyiyim ama hala asla bi sey öremiyorum. Buna biraz iclendim. end of(this skk) story.

GÖZÜME::: GÖZÜKMESİN:::::!!!!:::

Üniversitenin ilk 2 ayında bir oda arkadaşım vardı, değil yumurta kırmayı çorba karıştırmayı dahi bilmezdi, o geldi aklıma. Olabiliyor böyle şeyler.

Geri