Yumurta kaç günde bozulur?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
r şekilde muhafaza edilebilirse uzun süre dayanır ve bozulmadan durur. Yumurtanın tazeliğini koruması için buzdolabında saklayın. Yumurtanın tazeliğini anlamak için, 2 çorba kaşığı tuzu 500 ml suda eritip yumurtaları bu suya atın. Yumurta batarsa tazedir.

Hergün cok fazla yumurta tüketiyoruz is yerinde bir kac gündür kabuklu yumurtanin üzerinde un gibi birsey vardi tutunca igrendim hatta yumurtalar bitti ve yumurtalarin kutusunu degistiricekken bir sürü in geldi elime..suan düsünüyorum un mu gelmis diye üzerine yoksa yumurta terledikce mi un döküyor wkdwkekw
Kabuklu yumurtanin bozuk oldugunu nasil anlar insan ?

Hergün cok fazla yumurta tüketiyoruz is yerinde bir kac gündür kabuklu yumurtanin üzerinde un gibi birsey vardi tutunca igrendim hatta yumurtalar bitti ve yumurtalarin kutusunu degistiricekken bir sürü in geldi elime..suan düsünüyorum un mu gelmis diye üzerine yoksa yumurta terledikce mi un döküyor wkdwkekw
Kabuklu yumurtanin bozuk oldugunu nasil anlar insan ?

Ben haşlanınca anlıyorum o ince zarı üzerinden ayrılmıyor ve tuhafta kokuyor.
Ama haşlanmadan kullanılacaksa ben de bilemem zaten o kabuğun ufalanıp eline gelmesi bozulma belirtisi de olabilir ;s

Ben haşlanınca anlıyorum o ince zarı üzerinden ayrılmıyor ve tuhafta kokuyor.
Ama haşlanmadan kullanılacaksa ben de bilemem zaten o kabuğun ufalanıp eline gelmesi bozulma belirtisi de olabilir ;s

Soyduktan sonra kolay is anliyorum kokudan.s
Eyvahlar olsun Bir sürü tükettim Bu ara.s sikayet gelirse yandik:u4:

Bir koli yumurta 1 hafta gitmiyor ki evde 5 kişiyiz.

Geri