Yüksek bel kot pantolon

Konu sahibi son olarak 2603 gün önce görüldü
Göbeğiniz varsa giymeyin abi şunu, dediğim modeldir :T:

inanılmaz revaçta olan bütün vücut hatlarını ortaya seren pantolon

Sevmiyorum dusukte sevmiyorum en ideali gobek deliginin hemen altinda olan, cokta güzel duruyo

beni bi gülme tutuyo hani bide 1.50 lilik kızlar giyiyor ya hah o zaman daha kötü oluyorum kendimi anlamıyorum

Vücudu bunu giymeye elverişli ise giysinler ama etleri yığım yığım olanlar yada tahta kurusu gibi zayıf olanlar giymesin.Lütfen göz zevkimizi şey etmeyin.

Göbeğim olmamasına rağmen düşük bel giyemiyorum. Hatta, zorunlu olmadıkça normal bel dahi giyemiyorum. Yüksek bel ve slim fit olmalı... Bu da çok az markada var ve oldukça pahalı... :)

Severim giyerim de bustiyer bluz ile kombinlenince daha çok seviyorum. : )))

Su pantolonlarin ayarlarini bi tutturamadilar ya toto gorunecek kadar asagi dusuyor, ya da kemer yerine kravat taksan kimse gomlek nerde diye sormayacak duruma getiriliyor .p tamam tamam abartmis olabilirim ama ayarini kacirmamak lazim

aslında beli ince olan (bknz: 34 -36 beden) kızlara çok yakışıyor incir hanim in da dediği gibi Bustiyer ile beraber ya da göbeği açıkta bırakan bir Tshirt ile
gobeksiz
Ince belli
Güzel kızlar giysin destekliyorum :p
Etli butlu olanlar uzak dursun :/

herkese yakışmayan pantolon, tarzıylada uyumlu olmalı sadece göt göbek değil .

aldım bir kaç tane güzel duruyor rahat oluyor :p

Hadi bayanlar neyse ne erkeklerde giymem diyor orayı anlayamadım . :S

dusuk bel otobuste inerken camasir reklami yapacaklarina bi zahmet yuksek yada normal bel kot pantolon giysinler. erkek kadin farketmez igrenc oluyo kisa bluz ve kisa bel pantolonla otobusten indiginde :T:
bari inmelere dikkat etseler :(

Şişman zayıf demeden bir sürü insanın giydiği pantolon.

Ben çok seviyorum düşük bel eskisi gibi yok zaten.

Okadar değil yahu

Geri