Yuh adam şu smaçı bastığı halde ödülü kazanamadı

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]watch?v=lVS-UHXQPRk[/YOUTUBE]​

Bana göre Lavine'nin smaçları daha güzeldi.
Yarışmayı hak eden oydu ve kazandı. Serbest atış çizgisinden sıçrayarak yapmış olduğu 2 smaç ona yarışmayı kazandırdı. Kaldı ki o smaçta salonun ve kenarda ki diğer NBA oyuncularının beğenisi çok daha fazlaydı.

Ben ömrü hayatımda böyle smaç görmedim. Lavine'nin attığı smaçlar sıradandı. Gordon'un hakkı yenmiş 3. smaçı tarihe geçti adamın yazık olmuş.

Yalnız puanlama yapılırken topla beraber ne kadar hareketli olduğu da göz önünde bulunduruluyor.

56c1a5daf0dc1e2c50e4e8cd.jpg

Bu adam daha ne kadar hareketli olsun ya :D

Yahu hareket derken kastettiğim bu değil. Topu sürmesi top ile beraber havaya sıçraması gibi şeyleri kastediyorum :)

Bunların baz alınması saçma zaten bu ligde oynayan oyuncuların çoğu atletik. Ben bir seyirci olarak görülmemişi denenmemişi görmek isterim. Afedersinde adam kalçasını potaya kadar yükseltmiş s.çar vaziyette smaç basıyor :D gözüm kapalı teslim eder ödülü giderim.

Değerlendirme bir smaçdan yapılmıyor tabi ama şu smaç güme gitti üzüldüm :)

Geçenlerde bende rüyamda böyle smaç basıyordum o aklıma geldi :D

"Adaletsizlik" kelimesinin vücut bulduğu bir çekişme oldu. Lavine ' de söylenecek pek söz yok ama Gordon bir başkaydı.

Ikisi de muazzamdi.

Arkadas, digeri resmen yari sahadan uctu, bu potaya kadar kalcasini kaldirip turlu hareketlerle heyecan doruktayi yasatti (tek elle bir insan o topu nasil kapar ben daha onun saskinligindayim :D )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri