Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+ihsan oktay anar (bitti, bu kadar)içinden gülten akın, şükrü erbaş ve @Raskolnikov 'u çıkarmış daha ne istiyorsunuz?
YENGEM.+ihsan oktay anar (bitti, bu kadar)
+melo'nun sauron yengesiYENGEM.
sayılır aşkımsu. insan küsmek istemiyor bu şehirlere, bu insanlara ama benim için gerçekten çok zor. yengemi ülkenin başına koysak yarın savaşa gireriz. suriyelileri, afganları kaçırabilecek tek güç yine yengemin içinde mesela. evlerine girmesine bakar…Benim yenge Çankırılı sayılır mı?
O zaman @Raskolnikov nasıl bu kadar sakin.. nasıl bu kadar efendi.. yozgatlı değil kandırmışlar raskoyu..sayılır aşkımsu. insan küsmek istemiyor bu şehirlere, bu insanlara ama benim için gerçekten çok zor. yengemi ülkenin başına koysak yarın savaşa gireriz. suriyelileri, afganları kaçırabilecek tek güç yine yengemin içinde mesela. evlerine girmesine bakar…
onu çekerek kurtarmışlar… (ilçe bilgisi önemli)O zaman @Raskolnikov nasıl bu kadar sakin.. nasıl bu kadar efendi.. yozgatlı değil kandırmışlar raskoyu..
jujucum teşekkür ederim ama kandırılma falan yok e-devlet'ten soy kütüğümüze baktım 300 senedir karşı köye bile gitmemişler djfgO zaman @Raskolnikov nasıl bu kadar sakin.. nasıl bu kadar efendi.. yozgatlı değil kandırmışlar raskoyu..
acaba seni getirmiş olabilirler mi..jujucum teşekkür ederim ama kandırılma falan yok e-devlet'ten soy kütüğümüze baktım 300 senedir karşı köye bile gitmemişler djfg
azıcık daha bu tarafa gel izmir olsun?@Raskolnikov seni soyunu araştırmaya davet ediyorum. Bunda bir hata var. sen artık manisalısın benim için. sana manisayı yakıştırdım.
yok olmaz. manisa güzel. manisa tam sen. beğendim. tam oturdu üzerine.azıcık daha bu tarafa gel izmir olsun?