Yozgatlıların İskoç Kökenli Olması

• Kullanıcı Hatem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Orasını anladım, sevgisizlikten ziyade nefret var gibi hatta onun niçinini sormak istedim.

yoo nefret etmiyorum, nefret seviyesine erişecek kadar yaşam alanıma dahil olmadı ne şehrin kendisi, ne de insanı.

atatürk'e suikast girişiminde, yeltenme gafletinde bulunan, vergi vermeyip baş kaldıran, dağa çıkan türk kurtuluş savaşı sırasında yozgat isyanı çıkartan ve destek veren toplum sana bana neler yapmaz. neyse ki çerkez ethem bunların kafasına vurmuş da oturtmuş götlerinin üstüne.

• Alkış
Tepkiler: ne
Bi kokenleri olmasida hayret verici ama olsun. Sehir merkezini gormeden avrupaya yerlesmisler aman yarabbim tahammul edilecek gibi değiller. Ve ne yazikki hem avrupada salvarlariyla yasamaya devamke hemde hala turkiyenin siyasi kaderiyle oynamaya devamke. Hepsi ama istisnasiz hepsi oy kullanir ve yine istisnasiz hepsi tayyipcidir. Ve oy vermedigin için sana cavrarlar cok garipler. Ben sadece buradaki tripler için konustum forumda bi yozgatli cikip bana dalasmasin yani. Ayrıca Konya Ve yozgat yorumum ikisi icinde

• Kahkaha
Tepkiler: ne
yoo nefret etmiyorum, nefret seviyesine erişecek kadar yaşam alanıma dahil olmadı ne şehrin kendisi, ne de insanı.

atatürk'e suikast girişiminde, yeltenme gafletinde bulunan, vergi vermeyip baş kaldıran, dağa çıkan türk kurtuluş savaşı sırasında yozgat isyanı çıkartan ve destek veren toplum sana bana neler yapmaz. neyse ki çerkez ethem bunların kafasına vurmuş da oturtmuş götlerinin üstüne.

İlk paragrafınız topyekun çelişkili hale sokuyor sizi.
İkinci paragraf zaten alakaya maydanoz.
Neyse

Kuyruklu piyano gördüm ben Yozgat'ta. Ermenilerde var. Gerisi nedense hep enine çizgili tişört giyiyor

Yanlış hatırlamıyorsam Yozgatlılar bozoklara kadar dayanan bir geçmişe sahip. Ne ara iskoç oldular?

Yozgat için iyi bir reklam olmuş bu konu. Şimdi birileri merak edip Yozgat'a gidebilir. Umarım konaklanacak açık bir Otel vardır. Bu soğukta dışarıda kalmak hiç hoş olmaz.

Şunu anlamıyom kesin bir yozgatlı sizi yaraladı yada sizi güzel öptü :)
Hamdolsun bizim memlekette insanlara değrr verilir
Gerisini siz düşünün...

Geri