Youtube'dan video ile para kazanma

Konu sahibi son olarak 913 gün önce görüldü
Youtube'dan video paylaşarak izlenme oranına göre para kazanma nasıl oluyor ? Hesap açmadan video paylaştık hit aldı diyelim, onun parasını da alabiliyormuyuz ? Bu konularda hiç bilgim yok, bilgili bi ağabey var mı ? :nee: :hi:

Ne tür videolar koymayı düşünüyorsun bilader

Youtube'dan video paylaşarak izlenme oranına göre para kazanma nasıl oluyor ? Hesap açmadan video paylaştık hit aldı diyelim, onun parasını da alabiliyormuyuz ? Bu konularda hiç bilgim yok, bilgili bi ağabey var mı ? :nee: :hi:

youtubeda izlenmeye göre değil, reklamanın tıklanmasına göre yani tık başına para kazanırsın
hesap açmadan hit alırsan onun parasını alamazsın

Youtube hesabını, Adsense hesabıyla ilişkilendirmek gerekir.
Youtube videolarınızın önünde veya altındaki reklamlara tıklanarak para kazanmak mümkün.
Kazancın Adsense hesabına düşer.

1 milyon izlenmeye 300 lira diye biliyorum. Hesap açmadan nasıl video yukleyeceksin ?

Youtube hesabını, Adsense hesabıyla ilişkilendirmek gerekir.
Youtube videolarınızın önünde veya altındaki reklamlara tıklanarak para kazanmak mümkün.
Kazancın Adsense hesabına düşer.

Ama bunu sen yapma , yoksa youtube kanalının para kazanma özelliğini kapatır.

İzlemeden ziyade, videonun beğenilme oranı videoya yazılan yorumlar bunlar daha çok hit sağladığı için geliri arttırmak için şart. Ayrıca video içi reklamlar da fazlası ile önemli.

şu anlık bir şey koymayı düşünmüyorum ama hep aklıma geliyor nasıl oluyor nasıl işliyor diye. hani bi beğendiğim bir şeyi çekerim koyarım ama sonra hit alırsa bundan kazanç sağlayabiliyormuyum merak ediyorum.

Kardes imzandaki olay öyle gerceklesmedi adamı arkasından vurdu önünden deil videoyu izlersen anlarsin

Geri