Youtube'da nasıl video yapabilirim?

Konu sahibi son olarak 2269 gün önce görüldü
arkadaşlar resimli ve müziklibir bir video hazırlamak istiyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?

Slayt olarak mı hazırlamak istiyorsunuz yoksa resimlerle desteklenmiş bir video kaydı mı
?

camtasia studio işini görücektir , ayrıca bu programda yaptığın videoya eklemeler yapabilir daha sonra istediğin kaliteden youtube girmeden programın içindeki youtube özelliği ile render leyip tarayıcısız daha hızlı yükleyebilirsin

söyle ki facebook açtığımda bazı arkadaşlar kendi fotoğrafları eşliğinde kendiistediği parçayı ekleyerek slayt gösterili video yapıyorlar.ben de yapmakistiyorum değer verdiğim birinin doğumgünü için.biraz araştırınca youtube üyeliği ek olarak movie maker indirilmesini yazıyordu.öncelikle üye olup movie maker indirdim fakat çalışmadı.açıkcası güvenliğindendeemin olamadım.Facebook yada youtube nasıl anlattığım özelliğe sahip video hazırlayabilirim.
üfs anlatamadım ama siz anlayın lütfen.

söyle ki facebook açtığımda bazı arkadaşlar kendi fotoğrafları eşliğinde kendiistediği parçayı ekleyerek slayt gösterili video yapıyorlar.ben de yapmakistiyorum değer verdiğim birinin doğumgünü için.biraz araştırınca youtube üyeliği ek olarak movie maker indirilmesini yazıyordu.öncelikle üye olup movie maker indirdim fakat çalışmadı.açıkcası güvenliğindendeemin olamadım.Facebook yada youtube nasıl anlattığım özelliğe sahip video hazırlayabilirim.
üfs anlatamadım ama siz anlayın lütfen.

-link vermek yasak mı bilmiyorum-

ProShow Producer İndir - Slayt Şovu Hazırlama Programı - Tamindir

Şu sitede Proshow Producer diye bir program var tamda istediğiniz şeyleri yapabildiğini söylüyor. Bir deneyin isterseniz eğer olmazsa bende powerpoint veya movie maker konusunda yardımcı olmaya çalışayım.

Geri