Youtube’da 1 milyar izlenen türkçe içerik

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Hangi gerizekalı çocuklarına izletiyor

Neredeyse her videosu 3-5 milyon izlenen kanalda bunlar normal. Tüm çocuklar başa sarıp sarıp binlerce kez izlediği için :)

Dünyadaki sapkınlığı bir kez daha yüzümüze çarpan videodur. Belki bu mecrada o kadar kötü niyetli insanlar yoktur; lâkin dünyada durum hiçte bu denli masumane değil. Pedofilik açıdan düşününce sırf bunları izleyip iğrenç şeyler yapan milyarlarca insan var. Bir araştırmada okumuştum, kaynağı bulabilirsem buraya ekleyeceğim. Demem o ki bunları sadece 2-3 yaşında çocuklar izlemiyor. Madalyonun diğer yüzünü düşünmek gerek. Madolyon muydu yoksa.

Colugunu cocugunu sosyal medyaya meze yapan ebeveynleri lanetliyorum.

Sanırım youtube a para veriyorlar kendi videoları önerilen videolar listesinde çıkıyor. Bebeler artık elinde o videodan o videoya geçiyor o an ilgi çekici hangisi gelirse tıklıyorlar bunuda çoğu videonun yanında görünce tıklıyorlardır diye düşünüyorum. Bu türden video milyonlarca var. Kazandıkları para az buz değil bu kanalın izlenmeleri baya iyi 1-2 milyon dolar belki daha fazla hayal edemiyorum şuan :D

Benim yeğen bunları ve daha nicesini izliyor doğduğundan beri. Telefon ile ilgisi hep üst düzey oldu, dokunmatik ekranı iyi yönlendiriyor. Teknoloji çağında çocuklar telefondan uzak kalamaz. Miktarını ayarlamak ailelere kalmış artık.
Videodaki tip içerikler ticarete yönelmenin bir yansıması sadece.

1 milyar izlenmeye iyi para kaldırmıştır, tebrik etmek lazım 1 milyon dolardan fazla kazanmıştır herhalde

Bu kanalın 3-5 vidyosuna 15 er saniye baktım, 11,5 olan aykum şu an 10,75 kaldı.​
Püh.​

Geri