Youtube yorumları

Konu sahibi son olarak 2403 gün önce görüldü
*çogu zaman sırf videonun altındaki yorumlar için videoyu izledigim olmuştur çok komik ve yaratıcı yorumlar çıkıyor ortaya çok gülüyorum

*özellikle video kliplerin altında klipleri eleştiren kendini çok bilgili sanan ama komik duruma düşen üye yorumu... En çok bu yorumlara cevap vermek istiyorum ama aman neyse deyip geçiyorum hadi bi klip sen çekte bakalım bu bilginle bu eleştirinle ne kadar uyuşuyor yazmak istedigim oluyor zaman zaman

en çok
T
U
R
K
E
Y
filan diye alt alta yorumlar :D spr hll dvm .d demek istedim :D

Bazı yorumlar büyük kitleleri birbirine düşürebiliyor. Sıradan konuların bile önce siyasi tartışmaya, ardından da küfürleşmeye dönüştüğünü görünce üzülüyoruz tabii. Bunun dışında çok zekice hazırlanmış şakalara ve bilge cevaplara da rastlıyoruz. Zevkli oluyor takip etmek.

İyi oluyor olmasına da .
Ana avrat sövme olayı çok fazla var.
ne gerek varsa.

Bazen canım sıkıldığında açıp okuyorum valla içlerinde acayip yaratıcı gruplar var :D Evet evet gruplaşmışlar artık. Sohbet edenler bile var ;d

Çok eğlenceli oluyor, can sıkıntısına bire bir :D
Silinen mesajlara uyuz oluyorum insan ne yazmışlar diye merak ediyor :S

cogu gereksiz ve ahlaksizca olsada aralarinda komik seyler cikabiliyor ve ne insanlar varmis dedirtebiliyor :)

Mideme ağrılar girene kadar gülmeme neden olan yorumlar oluyor.Bazı insanların hicivleme ya da eleştirme konusunda hayal dünyası çok uçsuz gerçekten :D

inanır mısın yükleme kim sorusunu sordum gizli özne içimde kıpırdadı

Videoyu izlemeden önce yorumları okuyorum:d

Aşk şarkılarının altına seni seviyorum falan kişi yazarlar ve altınada küçük not düşerler
Beğenin üstte kalsın yorumum , o aşkımı görsün diye falan.

Türkiye için iyi ama kötü yazmış biri bi şarkıya sinir olmuştum:D

Sıla ve Model'in Klipleri Altındakileri Tek Geçerim.

arifin mençıstıra attığı golü ararken songül karlı sütyensiz vidyosuna gelen adam ve türevlerinin yaptığı türlü türlü yorumlar.

vakti zamanında türklerin ata sporu olan bu yorumların yerine, artık yeni yetme ergenlerin "yıl bilmem kaç hala dinleyen, izleyen vb" mesajlarıyla ağızlarına sarı tuvalet terliğiyle vurulası yorumlara yenik düşmüş yorumlar.

Geri