Youtube yine kapatıldı ..

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
Kim bilir yine ne pislikleri çıkmış ya da çıkacaktır başımızdakilerin ?

telefonda gıremedıgım ıcın anladım bıseler oldugunu ,
ama ip degısen bı program var bende ondan oturu pcden gırıyorum her zamankı gbı

Sadece youtube olsa iyi.
Twitter da!
VPN yeni sildim
..

Tam da video indiriyodum çook azıcık kaldıydı. 2 dk sıkamadınız mı dişinizi. :/

Herşeyi kapatan devlet büyüklerim bizim islerede bi el atın diyip geçiyorum

kafasına göre acar kapatır nolcak

Belli ki hükümeti yine korku sarmış ..
Yaptığınız hırsızlıkları yolsuzlukları Youtubeden , twetterden filan gizleseniz ne olur .. ALLAH BİLİYOR ..

Twitter, YouTube ve Facebook'a girmeye çalışan kullanıcılar bir süredir sitelere erişim sağlayamıyor. Savcının rehin alınma karelerinin yayınlanması üzerine, yargıdan sosyal medyaya yönelik erişim engelleme kararı çıktığı öne sürülüyor. Facebook ve Twitter'a bir süredir erişim sağlanamıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Erişim Sağlayıcılar Birliği (ESB) Bülent Kent, Cumhuriyet Savcılığı'ndan bu yönde bir yazının kendilerine geldiğini; ancak sürecin devam ettiğini kaydetti.
ESB'nin kararının TTNET, Turkcell, SuperOnline, Avea ve diğer erişim sağlayıcılara kararın iletilmesi bekleniyor. İlk gelen bilgilere göre TTNET kararı uygulamaya aldığı için sosyal medyaya bu kanaldan ulaşım sağlanamıyor. Diğer operaratörlerin de adım adım bu kararı uygulaması bekleniyor. (Kaynak: Hürriyet) Heber ayrıntıları :)

Kesin yine bir şeyler olacak.

Neyse vpn indirin arkadaslar:))

Ben sorun yaşamadığımdan kapatıldığından bile haberim yoktu :T:

Ya indirdiğim VPN güvenli değil :/
Tavsiyesi olan?

Tarayıcısı Choreme olan arkadaşlar "zenMate" adında bir eklenti var onu indirin. Daha sonra açın istediğiniz yere girin çıkın .

Geri