Youtube Kanalımda Videolar Çekiyorum.( Buda bir nevi yetenek)

Konu sahibi son olarak 3407 gün önce görüldü
Bazı insanlarımız yayın yaparken cekinir eder cesaret edemez. Bildiğin utanır. Buda bir nevi yetenektir. Reklam yapmıyorum merak etmeyin huyum değildir asla ! Sadece kucuk bir ornek verdim.:uykucu:

Bir de su kedi gibi yakalayabilsek güzel olucak herşeyi. :)

:cat:

Konuyu youtube tanıtıma taşıdım burda videolarınızı paylaşabilirsiniz:tatlı:

Konuyu youtube tanıtıma taşıdım burda videolarınızı paylaşabilirsiniz:tatlı:

Var mı öyle bir şansımız çok güzel bu .. Teşekkürler. :uykucu:

[YOUTUBE]QZrDbww_LJ8[/YOUTUBE]

Youtube videosunu paylaştım. Gozukmuyor nedenini cozemedim teşekkürler tekrardan !

KaraBiber izmirli~ Jan Dark heLen

İyi geceler herkese .. :) Uyku yokken canımda sıkıldı bosluguma geldi bir video çekeyim dedim. Hemde ne videosu gelin kendiniz gorun .. :sleep: Umarım hosunuza gider.

[YOUTUBE]j1N7XnMwjwY[/YOUTUBE]

Unuttuklarım icin cok ozur dilerim. İkinci videoyla telafi ederim. Soz !

Degisik bir video olmus dördüncü sirada gelmekte hos bay v :D biz forumca böyle seylerle alisik degiliz :p
Ama samimi ortam yaratmissin devam Partlar bekleniyor hahah :D

Degisik bir video olmus dördüncü sirada gelmekte hos bay v :D biz forumca böyle seylerle alisik degiliz :p
Ama samimi ortam yaratmissin devam Partlar bekleniyor hahah :D

Samimi ortam yaratmaya calısırım elimden geldiğince zaten bu benim dogamda var.:uykucu: Diğer videolar insallah gelicek. Siz isteyin yeterki cekerim ben. :heyoo:

İlk söylemişsin :p Teşekkür ediyorum :tatlı:

Tşk ederim güzel yorumların için :))

Popu kanalı yenileniyor.Bugün içinde introsuyla sizlerle olucak. Peki Popunun ilk introlu videosu neyle ilgili olacak onada değinelim. Başak burcundan bahsedeceğiz. Burc uyumlarına kadar güzel seyler olucak. Sonraki videomuz ise Psikoloji konusundan gidelecek. Aldatılınca yapılması gerekenler? Ciddiye alınmamak? Bunlar olacaktır. Simdiden bizi izleyecekler olanlara teşekkürlerimizi sunarız.Allaha emanet olun :)

Jan Dark Hiragul izmirli~ Aleyna

Popu kanalı yenileniyor.Bugün içinde introsuyla sizlerle olucak. Peki Popunun ilk introlu videosu neyle ilgili olacak onada değinelim. Başak burcundan bahsedeceğiz. Burc uyumlarına kadar güzel seyler olucak. Sonraki videomuz ise Psikoloji konusundan gidelecek. Aldatılınca yapılması gerekenler? Ciddiye alınmamak? Bunlar olacaktır. Simdiden bizi izleyecekler olanlara teşekkürlerimizi sunarız.Allaha emanet olun :)

Jan Dark Hiragul izmirli~ Aleyna

Nere gidion

Bula bula nereye gidiyormusun diye anladın ? :asd: Kanal hakkında bilgi verdim. :cici::uykucu:

veda etmişsin son cümlende hakkınrahmetine ercekmiş gibi allam yarabbim madem gitmşyon nie allaha emanet ediyon yutubır :hih::o1:

heyyyyyyy mert selam :p benden bahsetmiş janım ya , Mert benim yükselenim de yay :p

Geri