YouTube Kanalım

Konu sahibi son olarak 4002 gün önce görüldü
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar. YouTube kanalımda oyun videoları çekmeye başladım. Daha yeniyim bu işte o yüzden önerileriniz ve yorumlarınız benim için çok önemli.Her türlü seviyeli eleştiriye açığım. Normal şartlarda her gün video yüklemeye çalışacağım.Kanalımda şuan sadece Outlast videosu var ama çekeceğim tek oyun Outlast olmayacak. Facecamli videolar çekmeye özen göstereceğim.Dediğim gibi videolarımı izleyip görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim.
https://www.youtube.com/channel/UCRKFWtqOlpKB4hK-MmAUr8g

Kana biraz göz attım. Anlatım tarzın güzel. Başarılar dilerim.

Kanalında fazla bir şey olmadığı için pek de bir şey diyemeyeceğim ama potansiyel var sende. İçeriği genişletip güzel bir mikrofon ve ses kartı kullanmaya başlarsan -ses biraz sıkıntılı gibi geldi çünkü- ve popüler oyunlara yönelirsen bence izlenebilir seviyede bir yayıncı olabilirsin.

Fazla oyun yayını takip edemiyorum ama takip ettiklerimden yola çıkarak iletişimin çok önemli olduğunu söyleyebilirim. Sende de o yöne yatkınlık gördüm, yani bir canlı yayında oyunu muhabbetle götürebilecek kıvamdasın. Bir de ilk videonu tek izleyebildim ama aynı konuları yada görünen şeyleri anlatmaktan ziyade daha oyun hakkında daha akışkan konulardan konuşursan yararına olur diye düşünüyorum.

Naçizane fikrim bu yönde. İyi yayınlar, başarılar.

Kanalında fazla bir şey olmadığı için pek de bir şey diyemeyeceğim ama potansiyel var sende. İçeriği genişletip güzel bir mikrofon ve ses kartı kullanmaya başlarsan -ses biraz sıkıntılı gibi geldi çünkü- ve popüler oyunlara yönelirsen bence izlenebilir seviyede bir yayıncı olabilirsin.

Fazla oyun yayını takip edemiyorum ama takip ettiklerimden yola çıkarak iletişimin çok önemli olduğunu söyleyebilirim. Sende de o yöne yatkınlık gördüm, yani bir canlı yayında oyunu muhabbetle götürebilecek kıvamdasın. Bir de ilk videonu tek izleyebildim ama aynı konuları yada görünen şeyleri anlatmaktan ziyade daha oyun hakkında daha akışkan konulardan konuşursan yararına olur diye düşünüyorum.

Naçizane fikrim bu yönde. İyi yayınlar, başarılar.

Çok teşekkür ediyorum güzel önerilerin ve yorumun için. Kesinlikle dikkate alacağım.

Geri